Amylon Agar BIO 10 g
Kód: G02.AAB10Související produkty
Detailní popis produktu
Amylon Agar BIO 10 g
Administrativní zařazení: Přídatná látka
Složení: Agar* (Rhodophyceae) 100 %
*CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Vlastnosti a výhody: Agar je přírodní prášková varianta klasické želatiny. Má bohaté využití v kuchyni jak na sladko, tak i na slano.
Použití: Používá se jako ztužovadlo do krémů, polev, pudingů, na dortové a koláčové želé a na přípravu aspiků.
Příprava: Smíchejte bio agar (10 g) v 1 litru studené vody a podle potřeby doslaďte. Vaříme za stálého míchání 3 minuty. Po uvaření necháme mírně vychladnout. Nalijte do formy a necháme ztuhnout v chladničce. Můžete také připravit organický agar z ovocné šťávy, džus atd.
BIO Agar je rostlinný želírující prostředek. Prášková varianta klasické želatiny, která má v kuchyni všestranné využití.
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 700 kJ / 167 kcal |
Tuky: | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
Sacharidy: | 0,4 g |
z toho cukry: | 0,4 g |
Bílkoviny: | 0 g |
Sůl: | 0,52 g |
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši
Doplňkové parametry
Kategorie: | Přísady na vaření a pečení - droždí, bujóny, kypřící prášky, hrašky, vanilka |
---|---|
Hmotnost: | 0.01 kg |
BALENI: | 10 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.