Cukr vanilkový 8 g BIO AMYLON

Kód: C01.421024
13 Kč –7 %
Cukr vanilkový 8 g BIO AMYLON
13 Kč –7 % 12 Kč 15 Kč / 10 g
Skladem - ihned k odeslání (>5 ks)
Můžeme doručit do:
22.5.2024

BIO vanilkový cukr s pravou bourbonskou vanilkou se používá jako přísada na pečení, na zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je vhodný na posypání palačinek, koláčů nebo kaše.

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO vanilkový cukr s pravou bourbonskou vanilkou se používá jako přísada na pečení, na zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je vhodný na posypání palačinek, koláčů nebo kaše.

BIO vanilkový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného cukru. Neobsahuje syntetické aroma, ale rozdrcené lusky bourbonské vanilky. Jeho hlavní složkou je třtinový cukr, který se vyrábí z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy.

Tento vanilkový cukr je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace a ten zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Tipy a recepty na použití BIO vanilkového cukru:

  • pečení - vanilkovým cukrem ozvláštníte svoje klasické moučníky
  • krémy - i studené dezerty můžete provonět vanilkou
  • kaše - poté, co si svoji oblíbenou snídani posypete ovocem, ořechy nebo semínky, zasypte ji navrch ještě vanilkovým cukrem
  • zmrzlina - oblíbenou vanilkovou zmrzlinu máte s naším vanilkovým cukrem hotovou raz dva
  • nápoje - vanilkový cukr přinese novou chuť do horkého čaje i do chladivého koktejlu

Složení:
Cukr třtinový*, bourbon vanilka mletá (min. 1,5 %). Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování:
Skladujte v suchu.

Legislativní zařazení:
Přírodní sladidlo - cukr s přísadami.

Země původu:
EU / Mimo EU

Certifikace:
CZ-BIO-001

BIO:
Ano

Příprava / určení:
Jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidáme do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, sypeme jím koláče, palačinky nebo kaše.

Vyzkoušejte naše recepty:

Babiččina bublanina

IMG-20230630-WA0017

Tvarohový cheesecake s jahodami

IMG-20230712-WA0002

Palačinkový dort

20230803_205223

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukr a alternativní sladidla
Hmotnost: 0.009 kg
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1692 kj / 398 kcal
Tuky: 0,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 98,9 g
z toho cukry: 98 g
Bílkoviny: 0,1 g
Sůl: 0,01 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: