Pomazánka tataráček 75 g LUNTER

Kód: C01.312049
27 Kč
Pomazánka tataráček 75 g LUNTER
27 Kč 23 Kč / ks 30,70 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Tataráček pomazánka je z kvalitních rostlinných surovin, je zdrojem plnohodnotných bílkovin, bez cholesterolu a bez konzervantů. Chutná, lehká pomazánka se svěží chutí opravdového tataráku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tataráček pomazánka je z kvalitních rostlinných surovin, je zdrojem plnohodnotných bílkovin, bez cholesterolu a bez konzervantů. Chutná, lehká pomazánka se svěží chutí opravdového tataráku.

Základ Lunter pomazánek tvoří luštěniny. Ty jsou odborníky na výživu doporučeny pro vysoký obsah bílkovin. Použití našich pomazánek je velmi široké, kromě natírání pečiva jimi můžete dochucovat omáčky a polévky. Výborné jsou i k plnění pirohů a slaných koláčů.

Složení:
Voda, SÓJOVÉ BOBY, sterilizovaná zelenina (okurky, kapie, voda, ocet kvasný lihový, sůl, cukr, koření), paprikový protlak, HOŘČICE plnotučná (voda, HOŘČIČNÉ SEMENO, ocet kvasný lihový, izoglukózový sirup, sůl, koření), řepkový olej, worcestrová omáčka (SÓJOVÁ omáčka, ocet kvasný liehový, izoglukózový sirup, sůl, rajčatový protlak, jablečná šťáva), cukr, modifikovaný kukuřičný škrob, bezlepková sójová omáčka (voda, fermentované sójové boby, fermentovaná pšenice, sůl), cibule, sušený česnek, paprika, sůl, chilli, stabilizátor (xantan). Může obsahovat stopy sezamu.

Alergeny:
Sója, Hořčice

Skladování:
Skladujte při teplotě od +2 °C do +28 °C. Po otevření skladute při teplotě do +5 °C a spotřebujte do 48 hodin.

Příprava / určení:
K přímé spotřebě, natírání na chléb a pečivo.

Doplňkové parametry

Kategorie: Jerky, olivy, sušené maso a další lahůdky
Hmotnost: 0.081 kg
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 625 kj / 150 kcal
Tuky: 10 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 g
Sacharidy: 11 g
z toho cukry: 5,3 g
Bílkoviny: 4 g
Sůl: 1,5 g
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
M Avatar autora | 24.7.2023
Výborná, moc nám všem chutná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: