Soft Cake Bar s pudinkovým krémem

1707733140852

Soft Cake Bar

Na tento oblíbený nadýchaný moučník potřebujeme:

Těsto:530059_lyofilizovane-draci-ovoce-gymbeam

120 ml mléka nebo rostlinného nápoje
70 g kokosového oleje v biokvalitě
150 g špaldové hladké mouky
8 vajec
90 g třtinového cukru
10 g kukuřičného škrobu
1 lžíce citronové šťávy
vanilkový extraktu

Pudinkový krém:

250g másla Ghí
300 ml  mléka nebo rostlinného nápoje
1 vanilkový pudinkový prášek
150 g erythritol moučka
rumové aroma

Na ozdobu: drcené lyofilizované dračí ovoce nebo maliny

Postup přípravy pudinkového krému:

Uvaříme hustý pudink z mléka a pudinkového prášku. Necháme ho vychladnout. Vyšleháme máslo s erythritolem a po lžících pak přidáváme vychladnutý pudink. Nakonec dochutíme rumovým aroma.

Postup přípravy těsta:

V míse pečlivě smícháme olej, mléko, žloutky a mouku. 
Pekáč vyložíme pečícím papírem a předehřejeme troubu na 140 stupňů.
Připravíme do misky bílky, citrónovou šťávu a vanilkový extrakt. Cukr smícháme s kukuřičným škrobem, postupně přisypeme do bílků a šleháme do tuha, 
Vyšlehané bílky jemně vmícháme do těsta, nalijeme do pekáče, uhladíme a pečeme cca 60 minut.
Z vychladnutého moučníku vykrájíme kolečka, zdobíme pudinkovým krémem a posypeme drceným lyofilizovaným ovocem.

Dobrou chuť Vám přeje MUUW!