ŽIVINA Thajské červené kari 140 g

Kód: Z01.469N
142 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
25.9.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Uvařte si doma tuto asijskou klasiku a pochutnejte si jako v restauraci. Díky naší omáčce Thajské červené kari z čerstvých surovin si připravíte rychlou a fantastickou večeři bez extra námahy. Stačí přidat zeleninu, kokosové mléko na zjemnění, tofu či jiný protein, jasmínovou rýži a naše Thajské červené kari, které provoní celou kuchyni. Dejte si tam, co vám chutná, a dozdobte třeba thajskou bazalkou. No, a vše máte do 15 minut hotovo.

Toto Thajské červené kari vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích. K omáčkám jsme se Štěpánem natočili i sérii videí s recepty a tipy na vaření. Z jedné sklenice uvaříte 6-10 porcí kari – podle toho, jak to máte rádi pálivé. Na jedno vaření pro 2 porce používáme běžně 2 lžíce kari.

  • Z jedné sklenice uvaříte 4-6 porcí thajského červeného kari.
  • Čistě rostlinného původu a je tedy vhodné i pro vegany.
  • Vyrobené pouze z čerstvých surovin v Přerově.
  • Příprava thajského červeného kari nezabere víc jak 15 minut.
  • Jídlo jako z restaurace uvaříte doma za třetinovou cenu.

 

Cibule červená, chilli papričky (17,5 %), olej řepkový, citrónová tráva, koření (< 5,4 %), česnek, galangal kořen, koriandr, limetkový list, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice - lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice.

SKLADOVÁNÍ: Skladujte na temném, chladném a suchém místě, po otevření uchovávejte v lednici při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.

MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 2 měsíce.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1016 Kj / 246 Kcal

Tuky 18 g

z toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g

Sacharidy 17 g

z toho cukry 5,3 g

Bílkoviny 2 g

Sůl 1,5 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Omáčky a dresinky
Složení: Vegan

Video

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: