ŽIVINA Teriyaki omáčka na japonské udon nudle a marinování 270 g
Kód: Z01.468NSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Dlouze jsme restovali, vařili a hutná Teriyaki omáčka jako základ například do udon nudlí je hotová. Má kouřovou, lehce ořechovou chuť díky pečenému sezamu a je dokonale vyvážená slanou, sladkou, pepřovou a ovocnou chutí. Teriyaki omáčka je jedním ze základů japonské kuchyně. Jakmile ji jednou ochutnáte, už bez ni nebudete chtít vařit. Vynikající kombo tvoří s rýží a nudlemi, je skvělá také na marinování tofu, masa a ryb. Tato Teriyaki omáčka vznikla ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích. Ke všem omáčkám jsme se Štěpánem natočili i sérii videí s recepty a tipy na vaření. Z jedné skleničky uvaříte 4 porce výraznějších nudlí nebo 6 porcí méně výrazných, např. vhodné pro děti.
- Z jedné sklenice uvaříte do 15 minut 4-6 porcí udon nudlí.
- Vhodná pro marinování tofu, masa a ryb.
- Čistě rostlinného původu a je tedy vhodná pro vegany i vegetariány.
- Vyrobené z prvotřídních surovin v Přerově.
- Jídlo jako z restaurace uvaříte doma za třetinovou cenu.
SLOŽENÍ: Teryiaki rozvar [sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice – lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl), cukr třtinový, rýžové víno Mirin (lepkavá rýže, voda, rýže, výtažek z citrónu), voda, česnek, zázvor, shitake houba, mořská řasa, skořice, badyán]. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte na temném, chladném a suchém místě, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 2 měsíce.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energetická hodnota 772 Kj / 184 Kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 38 g
z toho cukry 36 g
Bílkoviny 4,9 g
Sůl 9,2 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky a dresinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.27 kg |
Složení: | Vegan |
Video
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.