ŽIVINA Teriyaki glazé pálivé s medem na maso, ryby nebo zeleninu 200 g
Kód: Z01.1290NSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Teriyaki glazé od Živiny oživí každé vaše jídlo. Je to hustá a chuťově výrazná omáčka na bázi přírodně fermentované sójovky, která se tradičně používá v japonské kuchyni. Ta naše je obohacená medem a má jemnou, sladkou, lehce pálivou a kořeněnou chuť. Perfektně se hodí na marinování a glazování masa, ryb nebo zeleniny. Můžete ji také použít k přípravě stir-fry pokrmů ve woku, ke smažení nebo jako dip k tempuře, což jsou kousky ryb nebo zeleniny smažených v jemném těstíčku. Mňam.
Marinování: Marinujte maso, ryby nebo zeleninu v Teriyaki glazé ještě před samotným grilováním nebo pečením.
Glazování: Během vaření pravidelně nanášejte omáčku na povrch, aby se vytvořila krásná a lesklá glazura.
Blesková příprava ve woku metodou stir-fry. Stačí jen restovat.
Servírování: Omáčku lze také použít jako dip nebo s ní přelít již hotové jídlo.
Tato omáčka je vhodná i pro vegany. Inspirujte se našimi jednoduchými recepty.
SLOŽENÍ: Pálivá studená omáčka s medem neemulgovaná. Teriyaki rozvar [sojová omáčka (pitná voda, sojové boby, pšenice - lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl), cukr třtinový, Mirin tekuté ochucovadlo (pitná voda, kvasný ocet lihový 30%, droždí, maltózový sirup, extrakt limetky)), voda, česnek, zázvor, shiitake houba, mořská řasa, skořice, badyán], ocet jablečný, mouka rýžová, med (3,9 %), česnek, chilli vločky (2,45 %). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, hořčice, sóji a celeru.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte na temném, chladném a suchém místě, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 6 měsíců.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 818 Kj / 195 Kcal
Tuky < 0,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny < 0,02 g
Sacharidy 40 g
z toho cukry 32 g
Bílkoviny 4,9 g
Sůl 8,4 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky a dresinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Složení: | Vegan |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.