ŽIVINA Teriyaki glazé pálivé s medem 200 g

Kód: Z01.1290N
123 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
25.9.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Teriyaki glazé od Živiny oživí každé vaše jídlo. Je to hustá a chuťově výrazná omáčka na bázi přírodně fermentované sójovky, která se tradičně používá v japonské kuchyni. Ta naše je obohacená medem a má jemnou, sladkou, lehce pálivou a kořeněnou chuť. Perfektně se hodí na marinování a glazování masa, ryb nebo zeleniny. Můžete ji také použít k přípravě stir-fry pokrmů ve woku, ke smažení nebo jako dip k tempuře, což jsou kousky ryb nebo zeleniny smažených v jemném těstíčku. Mňam.

Marinování: Marinujte maso, ryby nebo zeleninu v Teriyaki glazé ještě před samotným grilováním nebo pečením.

Glazování: Během vaření pravidelně nanášejte omáčku na povrch, aby se vytvořila krásná a lesklá glazura.

Blesková příprava ve woku metodou stir-fry. Stačí jen restovat.

Servírování: Omáčku lze také použít jako dip nebo s ní přelít již hotové jídlo.

Tato omáčka je vhodná i pro vegany. Inspirujte se našimi jednoduchými recepty.

 

SLOŽENÍ: Pálivá studená omáčka s medem neemulgovaná. Teriyaki rozvar [sojová omáčka (pitná voda, sojové boby, pšenice - lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl), cukr třtinový, Mirin tekuté ochucovadlo (pitná voda, kvasný ocet lihový 30%, droždí, maltózový sirup, extrakt limetky)), voda, česnek, zázvor, shiitake houba, mořská řasa, skořice, badyán], ocet jablečný, mouka rýžová, med (3,9 %), česnek, chilli vločky (2,45 %). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, hořčice, sóji a celeru.

SKLADOVÁNÍ: Skladujte na temném, chladném a suchém místě, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.

MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 6 měsíců.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 818 Kj / 195 Kcal

Tuky < 0,3 g

z toho nasycené mastné kyseliny < 0,02 g

Sacharidy 40 g

z toho cukry 32 g

Bílkoviny 4,9 g

Sůl 8,4 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Omáčky a dresinky
Složení: Vegan

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: