ŽIVINA Portská omáčka z vína ke zvěřině, jehněčímu masu či sýrům 140 g
Kód: Z01.1081Související produkty
Detailní popis produktu
Naše Portská omáčka je inspirována anglickou cumberland omáčkou, na rozdíl od ní ale neobsahuje brusinky. Její nasládlou chuť tvoří hlavně úžasná kombinace rybízu s portským vínem. Je dokonalým doplňkem ke zvěřině, jehněčímu masu, paštikám či sýrům.
Recepturu vytvořili renomovaní šéfkuchaři Patrik Jaroš, spolumajitel ČJ a držitel michelinské hvězdy, a Marek Fichtner, executive chef ČJ se zkušenostmi z nejlepší restaurace světa, Noma v Kodani, a dříve jeden z porotců MasterChef Česko.
Abyste získali co nejvíce ze svého gastronomického zážitku s naší Portskou omáčkou, natočili jsme pro vás inspirativní videa s tipy, jak ji využít při různých příležitostech. Od slavnostních večeří až po jednoduchá a rychlá jídla.
Složení: Omáčka s portským vínem, pasterováno. Džem z červeného rybízu (cukr, červený rybíz, pitná voda, kyselina citronová, pektin), Portské víno (9,5 %; obsahuje siřičitany), pitná voda, worchestrová omáčka (voda, ocet, cukr, jedlá sůl, víno, švestková povidla (švestky, jablka, kyselina citronová), směs koření, barvivo karamel, rajčatový prášek, aromata, chilli extrakt, česnekový extrakt), pomerančová a citronová kůra, směs koření (< 0,7 %), sůl jedlá, přírodní aroma. Může obsahova stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru, soji a hořčice.
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.
Trvanlivost: Min. trvanlivost 6 měsíců.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota |
946 kJ / 223 kcal |
Tuky |
0,1 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny |
< 0,1 g |
Sacharidy |
52 g |
Z toho cukry |
51 g |
Bílkoviny |
0,4 g |
Sůl |
0,6 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky a dresinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.14 kg |
Složení: | Vegan |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.