ŽIVINA Portská omáčka z vína ke zvěřině, jehněčímu masu či sýrům 140 g

Kód: Z01.1081
189 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
21.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Naše Portská omáčka je inspirována anglickou cumberland omáčkou, na rozdíl od ní ale neobsahuje brusinky. Její nasládlou chuť tvoří hlavně úžasná kombinace rybízu s portským vínem. Je dokonalým doplňkem ke zvěřině, jehněčímu masu, paštikám či sýrům.

Recepturu vytvořili renomovaní šéfkuchaři Patrik Jaroš, spolumajitel ČJ a držitel michelinské hvězdy, a Marek Fichtner, executive chef ČJ se zkušenostmi z nejlepší restaurace světa, Noma v Kodani, a dříve jeden z porotců MasterChef Česko.

Abyste získali co nejvíce ze svého gastronomického zážitku s naší Portskou omáčkou, natočili jsme pro vás inspirativní videa s tipy, jak ji využít při různých příležitostech. Od slavnostních večeří až po jednoduchá a rychlá jídla.

 

Složení: Omáčka s portským vínem, pasterováno. Džem z červeného rybízu (cukr, červený rybíz, pitná voda, kyselina citronová, pektin), Portské víno (9,5 %; obsahuje siřičitany), pitná voda, worchestrová omáčka (voda, ocet, cukr, jedlá sůl, víno, švestková povidla (švestky, jablka, kyselina citronová), směs koření, barvivo karamel, rajčatový prášek, aromata, chilli extrakt, česnekový extrakt), pomerančová a citronová kůra, směs koření (< 0,7 %), sůl jedlá, přírodní aroma. Může obsahova stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru, soji a hořčice.

Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.

Trvanlivost: Min. trvanlivost 6 měsíců.

   

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 

946 kJ / 223 kcal

Tuky

 0,1 g

Z toho nasycené mastné kyseliny

< 0,1 g

Sacharidy 

52 g

Z toho cukry  

51 g

Bílkoviny

0,4 g

Sůl 

0,6 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Omáčky a dresinky
Hmotnost: 0.14 kg
Složení: Vegan

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: