VETO ECO Paštika PATIFU s bylinkami 100 g
Kód: G02.CLPB100Související produkty
Detailní popis produktu
VETO ECO Paštika PATIFU s bylinkami 100 gPATIFU paštika se z 1/4 skládá z tofu, které si společnost Veto sama vyrábí a ještě za čerstva přidává do pomazánek. Veto se výrobě tofu věnuje již přes 20 let a používá zásadně certifikovanou a testovanou sóju bez genetické modifikace.
Kromě tofu jsou v produktu také kvalitní brambory pro pastózní strukturu a tuzemský řepkový olej. Dále obsahuje bylinky, smaženou cibulku a droždí pro jemnou chuť. Produkt vydrží bez chlazení dlouho dobu trvanlivý, takže ani při pokojové teplotě se na něm nevytváří žádná vrstva tekutého tuku. PATIFU paštika se vyrábí v mnoha různých variacích a vy si můžete vybrat dle chutě.
Tipy a recepty na použití paštiky PATIFU s bylinkami:
dipy - v mixéru můžete paštiku rozmixovat například s jogurtem, avokádem, česnekem a podávat jako dip k pečeným bramborům či zelenině
pomazánka - pečivo namazané s touto paštikou stačí ozdobit kousky zeleniny
zálivka na salát - přidejte trochu této paštiky do domácí zálivky z citrónové šťávy a olivového oleje a už ji dál nemusíte kořenit, stačí pořádně rozmíchat
Složení: Voda, tofu 24% (SÓJA, nigari), brambory, řepkový olej, droždí, bylinky 1,7%, droždový extrakt, sůl, koření, zahušťovadlo: karagenan, guma guar.
Alergeny: Sója
Skladování: Skladujte v 2-27 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Pomazánka rostlinného původu vhodná jak pro vegany, vegetariány, tak třeba pro celiaky nebo diabetiky. Je chutnou součástí zdravého jídelníčku jako náhrada masa. Navíc se jedná o český výrobek, který neobsahuje glutamáty ani konzervanty, a přesto se díky praktickému balení hodí na dovolenou, do práce nebo do školy.
Nutriční hodnoty / 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 959 kJ / 229 kcal |
Tuky: | 21,7 g |
z toho nasycených: | 1,5 g |
Sacharidy: | 3,8 g |
z toho cukry: | 0,6 g |
Bílkoviny: | 4,1 g |
Sůl: | 0,3 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Paštiky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
BALENI: | 100 g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.