Usui Konjaková rýže v nálevu 5+1 zdarma
Kód: I01.BAL-RYZ-USUI-5-1Související produkty
Detailní popis produktu
Konjaková rýže USUI je skvělou volbou pro všechny milovníky rýže, kteří dbají na zdravý životní styl nebo chtějí zhubnout. Je nízkokalorická, vegan a bez lepku, což z ní činí ideální alternativu k tradiční rýži opravdu pro každého.Čistě přírodní složeníKonjaková rýže USUI je vyrobena z přírodních surovin, konkrétně z rostliny konjak, která se sklízí v civilizací nedotčených horách jihovýchodní Asie a je bohatá na vlákninu glukomannan. Tato vláknina podporuje trávení a přispívá k pocitu sytosti, což také pomáhá při snižování hmotnosti.
Nízký obsah kalorií a sacharidůDíky nízkému obsahu sacharidů se skvěle hodí pro všechny druhy redukčních diet a vy si je tak můžete dopřát zcela bez výčitek.
Jednoduchá přípravaKonjaková rýže USUI je velmi snadná na přípravu. Nevaří se. Stačí ji propláchnout vodou, ohřát a přidat vaše oblíbené ingredience. Rychle a jednoduše si tak připravíte chutné a zdravé jídlo.
Rýže Usui třeba 100x jinakDíky své neutrální chuti si můžete konjakovou rýži USUI připravit jak na slaný, tak na sladký způsob. Ať už je zkombinujete s omáčkami, masem a zeleninou, nebo si ji dochutíte jinými ingrediencemi, vždy si pochutnáte na zdravém jídle.
Zasytí jako klasická rýžeNaše konjaková rýže USUI není o hladovění a odříkání. I přes to, že má pouhých 5 kalorií na 100 g, najíte se ji jako klasické rýže.
Vyberte si přílohové nízkokalorické omáčkyKe konjakové rýži USUI nabízíme také různé druhy omáček, které neobsahují téměř žádné cukry a tuky. Chuť rýže tak získá úplně jiný rozměr. Kombinováním omáček mezi sebou získáte další chutné varianty.
Návod na přípravu: Konjaková příloha je po vylití nálevu připravena ke konzumaci. Konjakovou přílohu můžete vařit, restovat i péct.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Novinky |
---|---|
Bez éček: | Ano |
Bez lepku: | Ano |
Bez palmového oleje: | Ano |
Bez přidaného cukru: | Ano |
Vegan: | Ano |
Doba dodání: | 5 dní |
Energie na 100g: | 5 kcal |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.