Tradiční japonská BIO matcha z 1. a 2. sklizně 30g v tubě - Moya
Kód: MOYA.295Související produkty
Detailní popis produktu
Tradiční japonská BIO matcha z 1. a 2. sklizně 30g v tubě - Moya Vyšší kvalitativní stupeň Moya Matcha TRADITIONAL se získává z 1. a 2. sklizně z čajových rostlin, které jsou speciálně zastíněné před přímým slunečním zářením. Výsledkem je vyšší obsah chlorofylu a L-Theaninu a bohatší, zelenější barva. Čerstvé listy se potom seberou, suší a rozemelou na prášek. Více o produkci a původu Moya Matcha si můžete přečíst ve speciální sekci našeho webu. Stupeň Moya Matcha TRADITIONAL má vyváženou bohatou hořko-sladkou chuť, krémovou texturu a malachitovou zelenou barvu. Jeho plná chuť je ideální k pití samostatně, ale také lze přidat do kafe latte, smoothies a limonád. Kvalitní čaj BIO Moya Matcha je pečlivě pěstována na malých, rodinných biocertifikovaných polích v japonském Uji, regionu známém pro nejvyšší kvalitu zeleného čaje matcha díky svému jedinečnému mikroklimatu. Každá šarže našeho organického matcha je pečlivě kontrolována na možné chemické zbytky a jeho kvalita je potvrzena přísnými japonskými standardy a ekologickou certifikací. Moya Matcha se pak zpracovává lokálně, hermeticky zabalí a expeduje v malých dávkách, aby se zajistila maximální čerstvost. Návod k přípravě Moya Matcha Traditional (Tradiční stupěň): Příprava čaje matcha není časově náročná, a nevyžaduje žádné zvláštní dovednosti. Je to jemný prášek, který se smíchá s vodou. K tomuto účelu můžete použít jak tradiční šlehání bam busovou metličkou (chasen), tak klasickou metličkou či elektrický napěňovač mléka. Tradiční způsob přípravy čaje matcha pochází z japonského čajového obřadu (chanoy u). K přípravě nápoje potřebujeme misku ( chawan ), bambusovou metličku ( chasen ) a bamb usovou lopatku ( chashaku ). Do misky vložte lžičku matchy traditional (1,5 g) bambusovou lopatkou (chashaku), zalijte 100 ml horké vody (80 ° C) a rozmíchejte bambusovou metličkou (chasen), až se vytvoří hustá zelená pěna. Dolejte nápoj vodou na 200 - 250 ml. Stejně jako u kávy, někteří lidé rádi pijí silné matcha espresso, jiní dávají přednost přidání více vody a naředění. Matchu můžete také smíchat s džusem nebo mlékem. Konzumujte. Nápoj lze připravit a konzumovat za studena , aby byl velmi osvěžující. Vysypejte sáček 1,5 g matcha do lahve se studenou vodou a promíchejte. Konzumujte. Matcha nápoj si můžete připravit neuvěřitelně rychle v Moya Matcha skleněném šejkru nebo v běžné láhvi: stačí přidat matchu 1,5 g do vybrané tekutiny (voda, džus nebo mléko), protřepat a jít! Video od spoluzakladatelky značky Moya Hitomi Saito, jak si připravit správně matchu , můžete najít ve speciální sekci našeho webu. Moya Matcha Traditional je k dostání také v balení To Go! 7x1,5g , To Go! 24x1,5g , 50g , 100g a 250g . ZEMĚ PŮVODU: Region Uji, Prefektura Kyoto, Japonsko CHUŤ: vyvážená s náznakem hořkosti DOPORUČUJEME PRO: ceremoniál matcha; mix s teplou, studenou vodou; matcha latte; matcha limonáda; matcha koktejly SLOŽENÍ: 100%25 organický japonský zelený čaj matcha z 1. a 2. sklizně
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.