Topnatur Probio kaše kaštanová 60 g

Kód: G02.TPKK60
23 Kč / ks
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Topnatur Probio kaše kaštanová 60 g K podzimu kaštany neodmyslitelně patří! Ale tuto novinku si oblíbíte po celý rok! Kaše neobsahuje lepek, laktózu ani kasein a je tak vhodná pro lidi s výživovým omezením a pro zájemce o racionální stravování. Probio kaše jsou jedinečné přídavkem probiotických kmenů. Probio kaše obsahují také vitaminy a minerály - A, B1, B6, B12, C, D3, vápník, hořčík, fosfor, selen, železo, niacin a kyselinu panthothenovou. Snídaně s dobou přípravy pouze 3 minuty po zalití horkou vodou do 80 °C. Tyto Probio kaše jsou vhodné pro rekonvalescenty a sportovce stejně jako pro osoby s intolerancí k laktóze, s bezlepkovou dietou, pro vegany, seniory a mohou je konzumovat i děti. Příprava: Obsah sáčku zalijte 150 ml horké vody nebo mléka (max. 80 °C) a dobře promíchejte. Po uplynutí 3–5 minut je kaše pripravena ke konzumaci. Složení: Instantní kaštanová kaše 43 % (rýže, kaštanová mouka 27 %, sladový výtažek bezlepkový), kokosový tuk, sušený glukózový sirup, FOS (rozpustná vláknina) 6,7 %, nativní kukuřičný škrob, vitamínový a minerální premix, sůl, probiotická kultura Bacillus coagulans (množství 2 miliardy na 1 porci), emulgátor: E472e (rostlinný původ), stabilizátor: E340, protispékavá látka: E551. Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. Lehce stravitelná funkční kaše s nezaměnitelnou chutí kaštanového základu. Bez lepku, laktózy a s probiotickými kmeny.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1 848 kJ / 441 kcal 
Tuky: 19 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 17 g
Sacharidy: 60 g
z toho cukry: 4,6 g
Vláknina: 9 g
Bílkoviny: 3,1 g
Sůl: 0,58 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Probiotické kaše
Hmotnost: 0.06 kg
BALENI: 60 g
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: