Topnatur Probio kaše jahoda a bílá čokoláda 60 g

Kód: G02.TKJBC60
23 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
28.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Topnatur Probio kaše jahoda a bílá čokoláda 60 g Kdo by nemilovat jahody v bílé čokoládě, přesně tak chutná tato kaše z řady Probio kaší. Kaše neobsahuje lepek. Probio kaše jsou jedinečné přídavkem probiotických kmenů. Dále obsahují inulin, prebiotickou vlákninu, která je velmi důležitá jako živný substrát pro růst probiotických kultur obsažených v kaši. Probio kaše obsahují také vitaminy a minerály - A, B1, B6, B12, C, D3, vápník, hořčík, fosfor, selen, železo, niacin a kyselinu panthothenovou. Snídaně s dobou přípravy pouze 3 minuty po zalití horkou vodou do 80 °C. Příprava: Obsah sáčku zalijte 150 ml horké vody nebo mléka (max. 80 °C) a dobře promíchejte. Po uplynutí 3 – 5 min. je kaše připravena ke konzumaci. Složení: Instantní rýžová mouka 37 %, kokosový tuk, sušený glukózový sirup, inulin 6,4 % (rozpusná vláknina), nativní kukuřičný škrob, bílá belgická čokoláda 5 % (cukr, kakaová máslo, sušené mléko plnotučné, laktóza, sušená syrovátka, emulgátor: slunečnicový lecitin, přírodní vanilkové aroma), lyofilizované jahody 4,3 %, třtinový cukr, vitamínový a minerální premix, sůl, probiotická kultura (množství 2 miliardy na 1 porci), emulgátor: E472e (rostlinný původ), stabilizátor: E340, protispékavá látka: E551. Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. Probio kaše ve svěží příchuti jahod a bílé belgické čokolády. Plná vlákniny, vitamínů a minerálů a bez obsahu lepku.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1 790 kJ / 427 kcal
Tuky: 18 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 16 g
Sacharidy: 59 g
z toho cukry: 12 g
Bílkoviny: 3,8 g
Sůl: 0,83 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Probiotické kaše
Hmotnost: 0.06 kg
BALENI: 60 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: