Topnatur Probio kaše cappuccino a banán 60 g
Kód: G02.TKCB60Související produkty
Detailní popis produktu
Topnatur Probio kaše cappuccino a banán 60 g Příjemně aromatické kousky lyofilizovaného cappuccina a nasládlého banánu v kombinaci s jemnou rýžovou kaší nenechá vaše misky dlouho prázdnými. Kaše neobsahuje lepek. Probio kaše jsou jedinečné přídavkem probiotických kmenů. Dále obsahují inulin, prebiotickou vlákninu, která je velmi důležitá jako živný substrát pro růst probiotických kultur obsažených v kaši. Probio kaše obsahují také vitaminy a minerály - A, B1, B6, B12, C, D3, vápník, hořčík, fosfor, selen, železo, niacin a kyselinu panthothenovou. Snídaně s dobou přípravy pouze 3 minuty po zalití horkou vodou do 80 °C. Příprava: Obsah sáčku zalijte 150 ml horké vody (max. 80 °C) a dobře promíchejte. Po uplynutí 3 minut je kaše připravena ke konzumaci. Doporučujeme konzumaci maximálně 3 porcí kaše denně. Vyšší dávky konzultujte s lékařem nebo odborníkem na výživu. Složení: Instantní rýžová mouka 36 %, kokosový tuk, sušený glukózový sirup, FOS 6 % (rozpustná vláknina), nativní kukuřičný škrob, lyofilizované cappuccino 5,3 % (sušené odstředěné mléko, cukr, maltodextrin, instantní káva, modifikovaný škrob), lyofilizovaný banán 4,8 %, třtinový cukr, vitamínový a minerální premix, sůl, probiotická kultura* (množství 2 miliardy na 1 porci), aromata, emulgátor: E472e (rostlinný původ), stabilizátor: E340, protispékavá látka: E551. Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. Lehce stravitelná rýžová Probio kaše v extra lahodném spojení cappuccino a banán. Kaše obsahuje spoustu vlákniny, vitamínů a minerálů.Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 748 kJ / 417 kcal |
Tuky: | 16 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 14 g |
Sacharidy: | 61 g |
z toho cukry: | 12 g |
Bílkoviny: | 4,2 g |
Sůl: | 0,83 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Probiotické kaše |
---|---|
Hmotnost: | 0.06 kg |
BALENI: | 60 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.