Těstoviny vřetena rýžové bezlepkové 300 g RISOLINO

Kód: C01.263016
53 Kč
Těstoviny vřetena rýžové bezlepkové 300 g RISOLINO
53 Kč 47 Kč / ks 156,70 Kč / 1 kg
Skladem - ihned k odeslání (1 ks)
Můžeme doručit do:
25.11.2024
Možnosti doručení

Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné i pro celiaky. Jsou rychle uvařeny a v kuchyni mají široké využití.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné i pro celiaky. Jsou rychle uvařeny a v kuchyni mají široké využití.

Využití:

  • s omáčkou - zeleninová nebo smetanová, uvařené těstoviny stačí zalít omáčkou 
  • na sladko - z rozvařeného ovoce uděláte skvělou omáčku nebo těstoviny jen zalijete sirupem, zasypete kakaem či kokosem
  • zapečené - uvařené, se zeleninou a zalité smetanou je můžete zapéct v troubě
  • salát - vychladlé těstoviny smíchejte s fazolemi, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálivkou ze zakysané smetany

Těstoviny Risolino jsou vyráběny z nejkvalitnější dlouhozrnné rýže a jsou proto jemné a chutné. Mají čistě přírodní složení - rýže, přírodní tapiokový škrob a špetka soli. Při dodržení správného postupu se nerozvaří a nelepí.

Složení:
Rýžová mouka, přírodní tapiokový škrob, sůl, kurkuma.

Skladování:
Skladujte na suchých místech odděleně od látek s výraznými pachy.

Legislativní zařazení:
Těstoviny - bezvaječné.

Příprava / určení:
Dejte vařit vodu (1 litr na 100 g těstovin), trochu osolte a přidejte ještě lžičku rostlinného oleje. Těstoviny vložte do vroucí vody a vařte na silném plameni 10 - 12 minut. Než těstoviny scedíte, doporučujeme je ponechat v hrnci ještě 3 minuty v horké vodě. Poté je zceďte, dobře je propláchněte tekoucí vodou (nejlépe studenou) a nechte okapat.

Doplňkové parametry

Kategorie: Rýžové těstoviny
Hmotnost: 0.304 kg
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1448 kj / 346 kcal
Tuky: 0,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 82,3 g
z toho cukry: 1,58 g
Bílkoviny: 3,42 g
Sůl: 0,49 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: