Těstoviny orecchiette semolinové 500 g BIO GIROLOMONI

Kód: C01.260116
59 Kč
Těstoviny orecchiette semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
59 Kč 52 Kč / ks 104 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
12.9.2024
Možnosti doručení

Těstoviny orecchiette z tvrdé pšenice semoliny obohatí váš jídelníček. Jsou vyrobeny z pšeničné krupice, která je vyrávěna z kvalitní tvrdé neboli tvrdozrnné pšenice, nebo také semoliny. Výhodou je, že nemají tendenci se rozvařovat. V biokvalitě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Těstoviny orecchiette z tvrdé pšenice semoliny obohatí váš jídelníček. Jsou vyrobeny z pšeničné krupice, která je vyrávěna z kvalitní tvrdé neboli tvrdozrnné pšenice, nebo také semoliny. Výhodou je, že nemají tendenci se rozvařovat. V biokvalitě.

Orecchiette jsou vyrobeny z pšeničné krupice, která se vyrábí z kvalitní tvrdé neboli tvrdozrnné pšenice nebo také semoliny. Jejich chuť nejvíce pozvedne kvalitní olivový olej. Vodu na vaření těstovin pořádně osolte. Se solí určitě nešetřete, na jeden litr vody by měla přijít lžíce soli. Italové dokonce tvrdí, že voda na vaření těstovin by měla být slaná jako moře.

Slovo "orecchiette" znamená "malá ouška" a na to odkazuje i tvar těchto těstovin. Ladí s rajčatovými nebo lehčími zeleninovými omáčkami. V Itálii se s nimi připravuje typická specialita s výhonky tuřínu nebo s brokolicí. Orecchiette můžete vyzkoušet i na sladko. Svým neobvyklým tvarem dodají vašim pokrmům nový rozměr a potěší oko i chuťové buňky.

Alergeny:
Lepek

Složení:
Tvrdozrnná PŠENIČNÁ krupice*. Může obsahovat stopy sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.

Skladování:
Uchovávejte na suchém místě.

Země původu:
Itálie

Certifikace:
IT-BIO-006

BIO:
Ano

Doplňkové parametry

Kategorie: Pšeničné a semolinové těstoviny
Hmotnost: 0.507 kg
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1518 kj / 358 kcal
Tuky: 1,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
Sacharidy: 73,2 g
z toho cukry: 3 g
Bílkoviny: 11 g
Sůl: 0,01 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: