Těstoviny farfalle semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
Kód: C01.260108Související produkty
Detailní popis produktu
Těstoviny ve tvaru drobných motýlků z kvalitní celozrnné semolinové krupice jsou skvělé k omáčkám i do salátů. V biokvalitě.
Těstoviny farfalle jsou vyrobeny z pšeničné krupice, která se vyrábí z kvalitní tvrdé neboli tvrdozrnné pšenice nebo také semoliny. Hlavní výhodou je, že se rozvařují. Jejich chuť pozvedne kvalitní olivový olej. Vodu na vaření těstovin pořádně osolte. Se solí určitě nešetřete, na jeden litr vody by měla přijít lžíce soli. Italové dokonce tvrdí, že voda na vaření těstovin by měla být slaná jako moře.
Název "farfalle" znamená v italštině motýl. A přesně toho nebo také mašličky tyto drobné těstoviny připomínají. Jejich veselý tvar si určitě zamilují nejen děti. K těstovinám Farfalle se hodí rajčatová nebo jemná zeleninová omáčka. Díky svému zajímavému tvaru se hodí i do teplých či studených salátů, které ozvláštní a přidá jim na sytosti. Farfalle můžete také zapékat nebo je vyzkoušet na sladko.
Složení:
Tvrdozrnná PŠENIČNÁ krupice*. Může obsahovat stopy sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny:
Lepek
Skladování:
Skladujte na suchém a chladném místě.
Legislativní zařazení:
Těstoviny - semolinové.
Země původu:
Itálie
Certifikace:
IT-BIO-006
BIO:
Ano
Příprava / určení:
Těstoviny vařte v mírně osolené vroucí vodě po dobu 9 minut. Občas promíchejte. Poté těstoviny sceďte.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pšeničné a semolinové těstoviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.507 kg |
Výživové údaje na 100 g: | |
Energetická hodnota: | 1518 kj / 358 kcal |
Tuky: | 1,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,4 g |
Sacharidy: | 73,2 g |
z toho cukry: | 3 g |
Bílkoviny: | 11 g |
Sůl: | 0,01 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.