Těstoviny farfalle semolinové 500 g BIO GIROLOMONI

Kód: C01.260108
59 Kč
Těstoviny farfalle semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
59 Kč 52 Kč / ks 104 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Těstoviny ve tvaru drobných motýlků z kvalitní celozrnné semolinové krupice jsou skvělé k omáčkám i do salátů. V biokvalitě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Těstoviny ve tvaru drobných motýlků z kvalitní celozrnné semolinové krupice jsou skvělé k omáčkám i do salátů. V biokvalitě.

Těstoviny farfalle jsou vyrobeny z pšeničné krupice, která se vyrábí z kvalitní tvrdé neboli tvrdozrnné pšenice nebo také semoliny. Hlavní výhodou je, že se rozvařují. Jejich chuť pozvedne kvalitní olivový olej. Vodu na vaření těstovin pořádně osolte. Se solí určitě nešetřete, na jeden litr vody by měla přijít lžíce soli. Italové dokonce tvrdí, že voda na vaření těstovin by měla být slaná jako moře.

Název "farfalle" znamená v italštině motýl. A přesně toho nebo také mašličky tyto drobné těstoviny připomínají. Jejich veselý tvar si určitě zamilují nejen děti. K těstovinám Farfalle se hodí rajčatová nebo jemná zeleninová omáčka. Díky svému zajímavému tvaru se hodí i do teplých či studených salátů, které ozvláštní a přidá jim na sytosti. Farfalle můžete také zapékat nebo je vyzkoušet na sladko.

Složení:
Tvrdozrnná PŠENIČNÁ krupice*. Může obsahovat stopy sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny:
Lepek

Skladování:
Skladujte na suchém a chladném místě.

Legislativní zařazení:
Těstoviny - semolinové.

Země původu:
Itálie

Certifikace:
IT-BIO-006

BIO:
Ano

Příprava / určení:
Těstoviny vařte v mírně osolené vroucí vodě po dobu 9 minut. Občas promíchejte. Poté těstoviny sceďte.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pšeničné a semolinové těstoviny
Hmotnost: 0.507 kg
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1518 kj / 358 kcal
Tuky: 1,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
Sacharidy: 73,2 g
z toho cukry: 3 g
Bílkoviny: 11 g
Sůl: 0,01 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: