Sušenky špaldové celozrnné natural 100 g BIO DOBRÉ ČASY

Kód: C01.630114
41 Kč
Sušenky špaldové celozrnné natural 100 g BIO DOBRÉ ČASY
41 Kč 30 Kč / ks 300 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Špaldové sušenky - sladká a křupavá pochoutka. Vychutnejte si je v biokvalitě. Špalda má trochu výraznější chuť než běžná pšenice.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Špaldové sušenky - sladká a křupavá pochoutka. Vychutnejte si je v biokvalitě. Špalda má trochu výraznější chuť než běžná pšenice.

Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.

Společnost CREATEC msc s.r.o. vznikla v roce 2002 na Slovensku. Biopotraviny, které vyrábí, prodává pod značkou DOBRÉ ČASY. Jejich filozofie při výrobě potravin je kombinace poctivých biosurovin s dobrou recepturou, přesvědčením a láskou.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení:
ŚPALDOVÁ mouka celozrnná* (55 %), tuk palmový*, cukr třtinový surový*, kypřící látka (vinný kámen). Může obsahovat stopy vajec a skořápkových plodů. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování:
Skladujte v suchu a chladu, nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Legislativní zařazení:
Trvanlivé pečivo - sušenky.

Země původu:
EU / Mimo EU

Certifikace:
CZ-BIO-001

BIO:
Ano

Příprava / určení:
K přímé spotřebě.

Vyzkoušejte naše recepty:

Tvarohový cheesecake s jahodami a agarem:

IMG-20230712-WA0002

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušenky a cookies
Hmotnost: 0.105 kg
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 2276 kj / 543 kcal
Tuky: 31,11 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 14,87 g
Sacharidy: 58,46 g
z toho cukry: 19,5 g
Bílkoviny: 7,74 g
Sůl: 0,03 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: