Sušenky špaldové celozrnné karobové 100 g BIO DOBRÉ ČASY
Kód: C01.630115Související produkty
Detailní popis produktu
Špaldové sušenky jsou sladká a křupavá pochoutka. Vychutnejte si je v biokvalitě. Špalda má trochu výraznější chuť než běžná pšenice.
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní také vyrábí alternativní kávovina jako náhražka kávy.
Karob (svatojánský chléb) je chutnou alternativou kakaa. Pochází ze stromu s názvem rohovník obecný, který roste hlavně na Středním východě. Zde se pěstuje už nejméně 4 000 let. Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem. Díky jemné konzistenci není třeba ani přidávat velké množství tuku, což je při výrobě čokolády běžné.
Společnost CREATEC msc s.r.o. vznikla v roce 2002 na Slovensku. Biopotraviny, které vyrábí, prodává pod značkou DOBRÉ ČASY. Jejich filozofie při výrobě potravin je kombinace poctivých biosurovin s dobrou recepturou, přesvědčením a láskou.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení:
špaldová mouka celozrnná* (55 %), tuk palmový*, cukr třtinový surový*, karobový prášek* (3 %), kypřící látka (viný kámen). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny:
Lepek
Skladování:
skladujte v suchu a chladu, nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Legislativní zařazení:
trvanlivé pečivo - sušenky.
Země původu:
EU / Mimo EU
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
K přímé spotřebě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušenky a cookies |
---|---|
Hmotnost: | 0.105 kg |
Výživové údaje na 100 g: | |
Energetická hodnota: | 2241 kj / 535 kcal |
Tuky: | 29,98 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 14,34 g |
Sacharidy: | 58,88 g |
z toho cukry: | 19,6 g |
Bílkoviny: | 7,74 g |
Sůl: | 0,05 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.