Špaldoto zeleninové 210 g BIO PROBIO
Kód: C01.240005Související produkty
Detailní popis produktu
Zeleninové špaldoto v biokvalitě je vhodné na cesty, dovolené, ale i na doma. Jeho příprava je velmi rychlá a snadná.
Základ jídla tvoří špaldové kernotto - jemně obroušené špaldové zrno a sušená zelenina. Špalda je stará odrůda pšenice, která se vyznačuje lahodnou, lehce oříškovou chutí a výbornou stravitelností. Díky jednoduché přípravě se špaldoto báječně hodí pro chvíle, kdy nestíháte, a přesto chcete sobě i rodině dopřát kvalitní a zdravý pokrm.
Všechny použité suroviny jsou v biokvalitě, špaldoto neobsahuje žádný přidaný cukr a protože neobsahuje živočišné složky je vhodné i pro vegany.
Tento produkt ocení spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení:
ŠPALDOVÉ kernotto* (kroupy) 85,7 %, sušená zelenina* v proměnlivém poměru 10,5 % (rajče*, cibule*, mrkev*, petržel kořen*, paprika červená*, paprika zelená*, CELER*), jedlá mořská sůl. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny:
Celer, Lepek
Skladování:
Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.
Legislativní zařazení:
Mlýnský obilný výrobek - směs z obilovin.
Země původu:
EU / Mimo EU
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
Obsah sáčku (špaldové kroupy) propláchněte v sítku pod tekoucí vodou, vložte do hrnce, přidejte obsah druhého sáčku (zeleninu a koření), 600 ml vody a 1 lžíci oleje. Přiveďte k varu a vařte bez míchání na mírném ohni pod pokličkou 30 minut. Podávejte teplé, posypané strouhaným sýrem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Polotovary |
---|---|
Hmotnost: | 0.242 kg |
Výživové údaje na 100 g: | |
Energetická hodnota: | 1439 kj / 344 kcal |
Tuky: | 3,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,5 g |
Sacharidy: | 58 g |
z toho cukry: | 10 g |
Bílkoviny: | 15 g |
Sůl: | 3,2 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.