Sonnentor Ředkvička k nakličování bio 120 g

Kód: I01.B1576
101 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
23.5.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Aromatické ředkvičkové klíčky se hodí především k přípravě salátů, dipů, pomazánek nebo jen tak na chleba s máslem.
 
Použití: semínka k nakličování
 
Návod k nakličování: Doba namáčení: 6-8 hodin, poté propláchnout vodou. Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle. Ideální teplota: 18-20°C, 2 x denně proplachovat. Před konzumací doporučujeme ještě jednou opatrně umýt teplou vodou. Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.
 
Složení: semínka ředkvičky bio
 
Parametry produktu



Země původu
Itálie


Hmotnost
120 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: