Sonnentor Mungo k nakličování BIO 120g

Kód: I01.B1575
74 Kč / ks
Skladem - ihned k odeslání (2 ks)
Můžeme doručit do:
4.4.2025
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mungo fazole k nakličování. Naklíčené fazole mungo – někdy mylně označované jako sójové klíčky – se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK. 
 
Použití: fazole k nakličování
 
Návod k nakličování: doba namáčení: 12 hodin, doba klíčení: 4-5 dní, ideální teplota: 18-20 °C, 2-3 x denně proplachovat. TIP: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici, jinak zhořknou.
 
Složení: fazole mungo bio
 
Parametry produktu



Země původu
Rakousko


Hmotnost
120 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Novinky
Bio: 1
Velikost balení: 120 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz