Sonnentor Mungo k nakličování BIO 120g
Kód: I01.B1575Detailní popis produktu
Mungo fazole k nakličování. Naklíčené fazole mungo – někdy mylně označované jako sójové klíčky – se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK.Použití: fazole k nakličování
Návod k nakličování: doba namáčení: 12 hodin, doba klíčení: 4-5 dní, ideální teplota: 18-20 °C, 2-3 x denně proplachovat. TIP: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici, jinak zhořknou.
Složení: fazole mungo bio
Parametry produktu
Země původu
Rakousko
Hmotnost
120 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Novinky |
---|---|
Bio: | 1 |
Velikost balení: | 120 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.