Solčanka s kuchynskou solí 250 g SOLČANKA
Kód: C01.413033Související produkty
Detailní popis produktu
Zeleninové ochucovadlo se sníženým obsahem sodíku. Obsahuje sůl, směs bylin a další přísady. Použijte pro zlepšení chuti jídel.
Složení:
Jedlá sůl 70 %, sušená zelenina v různém poměru 19 % (mrkev, pastinák, petržel, CELER, cibule, brambory), kukuřičný škrob, sacharóza 8 %, sušené bylinky v různém poměru 2 % (dobromysl, libeček, saturejka, bazalka, mateřídouška, meduňka, tymián, petrželová a CELEROVÁ nať), barvivo: riboflavin.
Alergeny:
Celer
Skladování:
V suchu a temnu.
Příprava / určení:
Solčanka se používá na zlepšení chuti zeleninových, luštěninových jídel a salátů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sůl |
---|---|
Hmotnost: | 0.266 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 20 |
Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>535kJ/126kcal. Tuky:0,13g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,1g. Sacharidy:29,5g. z toho cukry:10,7g. Vláknina:2,23g. Bílkoviny:1,64g. Sůl:68,09g</p> |
Složení produktu: | Jedlá sůl 70 %, sušená zelenina v různém poměru 19 % (mrkev, pastinák, petržel, CELER, cibule, brambory), kukuřičný škrob, sacharóza 8 %, sušené bylinky v různém poměru 2 % (dobromysl, libeček, saturejka, bazalka, mateřídouška, meduňka, tymián, petrželová a CELEROVÁ nať), barvivo: riboflavin. |
Minimální trvanlivost: | 243 |
Země původu: | Země neznámá |
EANs: | 8588000304134, 8588000304127 |
Návod k použití: | Solčanka se používá na zlepšení chuti zeleninových, luštěninových jídel a salátů. |
Nutriční údaje: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>535kJ/126kcal. Tuky:0,13g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,1g. Sacharidy:29,5g. z toho cukry:10,7g. Vláknina:2,23g. Bílkoviny:1,64g. Sůl:68,09g</p> |
Doplňkové údaje: | <p><strong>Skladování:</strong>V suchu a temnu.<br /><strong>Legislativní zařazení:</strong> |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.