Směs na chléb rustikální bezlepkový 500 g NOMINAL

Kód: C01.243026
78 Kč
Směs na chléb rustikální bezlepkový 500 g NOMINAL
78 Kč 71 Kč / ks 142 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Bezlepková směs na přípravu vynikajícího rustikálního chleba. Upečete z ní čerstvý chléb nejen pro celiaky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bezlepková směs na přípravu vynikajícího rustikálního chleba. Upečete z ní čerstvý chléb nejen pro celiaky.

Chléb můžete obohatit různými semínky. Do těsta s klidem zamíchejte třeba slunečnicové semínko a navrch chleba nasypte například dýňová semínka. Ze směsi připravíte i jiné druhy pečiva, například výborné bulky nebo rustikální kostky.

Firma Nominal je na trhu již 20 let. Důležitými hodnotami jsou pro ně příroda, pečlivost, pokora a píle. Dbají především na kvalitu surovin, některé si i sami pěstují. Značka patří mezi průkopníky bezlepkových potravin v České republice.

Složení:
Deproteinovaný pšeničný škrob, LUPINOVÁ mouka, jáhlová mouka, maniokový škrob, bramborové vločky, vláknina (lněná, jablečná), zahušťovadlo: guarová mouka, cukr, sůl, maltodextrin, jablkový prášek, chlebové koření.

Alergeny:
Vlčí bob

Skladování:
Skladujte v suchu vždy dobře uzavřené.

Legislativní zařazení:
Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu.

Příprava / určení:
Směs smíchejte s 475 ml vody, 20 ml oleje a 13 g čerstvého droždí. Těsto nechte chvíli odpočinout a naplňte do důkladně vymazané formy do 3/5, aby těsto mělo prostor pro kynutí. Nechte kynout 45 - 60 minut, pečte ve vyhřáté troubě (nejprve při 200°C, poté při 180°C) asi 60 minut. Chléb připravíte také v domácí pekárně na chleba, použijte dvouhodinový program "gluten free" nebo "sprint".

Doplňkové parametry

Kategorie: Směsi na vaření a pečení
Hmotnost: 0.544 kg
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1448 kj / 343 kcal
Tuky: 1,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
Sacharidy: 71 g
z toho cukry: 3,7 g
Bílkoviny: 6,6 g
Sůl: 2 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: