Směs na bramborové těsto bezlepkové 400 g NOMINAL

Kód: C01.243024
63 Kč
Směs na bramborové těsto bezlepkové 400 g NOMINAL
63 Kč 58 Kč / ks 145 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Směs na přípravu bezlepkového bramborového těsta. Kromě lepku neobsahuje směs ani mléko, vejce, aromata, umělá barviva či konzervanty. Vhodné pro celiaky. Příprava je snadná, ke směsi stačí přidat vodu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Směs na přípravu bezlepkového bramborového těsta. Kromě lepku neobsahuje směs ani mléko, vejce, aromata, umělá barviva či konzervanty. Vhodné pro celiaky. Příprava je snadná, ke směsi stačí přidat vodu.

Z těsta můžete připravit nejen bramborové knedlíky přílohové i ovocné, ale i krokety nebo placky.

Firma Nominal je na trhu již 20 let. Důležitými hodnotami jsou pro ně příroda, pečlivost, pokora a píle. Dbají především na kvalitu surovin, některé si i sami pěstují. Značka patří mezi průkopníky bezlepkových potravin v České republice.

Složení:
Bramborové vločky 34 %, jáhlová mouka, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, rýžová mouka, bramborový škrob, zahušťovadlo: guarová mouka, sůl, kypřící látka (E 450, E 500).

Alergeny:                                                                                                                                                                                                                   Oxid siřičitý, Siřičitany

Skladování:
Skladujte v suchu vždy dobře uzavřené.

Legislativní zařazení:
Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu.

Příprava / určení:
500 g směsi rozřeďte s 500 ml vlažné vody. Řádně promíchejte, nechte vykynout asi 20 minut, opět promíchejte a dejte do formy vymazané a vysypané bezlepkovou moukou. Nechte několik minut kynout a pečte asi 1 hodinu při 180 °C.

Doplňkové parametry

Kategorie: Polotovary
Hmotnost: 0.444 kg
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1467 kj / 346 kcal
Tuky: 1,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 74 g
z toho cukry: 0,4 g
Bílkoviny: 6 g
Sůl: 1,5 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: