Slim Pasta Výhodný balíček konjakové rýže v nálevu 20+5 zdarma
Kód: I01.KON-VN-RYZ270-25Související produkty
Detailní popis produktu
Balíček obsahuje 25 kusů bio konjakových příloh ve tvaru rýže. Slim Rice je nízkokalorická, bezlepková konjaková příloha. Tato zdravá rýže obsahuj až o 94% méně kalorií, než běžná rýže a je kompletně bez sacharidů. Konjaková rýže Slim Pasta je veganská, bezlepková, zcela bez sacharidů, má pouhých 9 kcal na 100 g a obsahuje vysoký podíl vlákniny glukomannan. Perfektně se hodí pro low carb stravování, ketodietu, odlehčení jídelníčku či aktivní sportovce.Má BIO certifikaci, je zcela bez sacharidů, tuků, soli a obsahuje pouhých 9 kcal na 100 g. Je vyrobena z rostliny konjak, která je bohatým zdrojem cenné vlákniny glukomannan. Ta snižuje pocit hladu a má nejen prokazatelné účinky podporující hubnutí*, ale také snižuje cholesterol** a příznivě ovlivňuje vstřebávání cukrů a tuků v krvi. Konjaková rýže bez nálevu se skvěle hodí pro low carb stravování, ketodietu (již od 1. fáze), odlehčení jídelníčku či aktivní sportovce. Je také vhodná pro vegany, vegetariány, celiaky, při prediabetu, diabetické dietě a obezitě. Díky neutrální chuti ji můžete připravit na stovky způsobů, jak ve slané, tak ve sladké variantě.
* Při konzumaci 3 g glukomannanu denně
** Při konzumaci 4 g glukomannanu denně
Má Slim Pasta konkurenci? My si to nemyslíme. Existuje několik výrobců příloh z konjakové mouky, ale žádný se kvalitou, chutí a vzhledem nedostal tak daleko, jako společnost Eat Water. Společnost Eat Water, výrobce Slim Pasta, vyvinula speciální potravinu Juroat (TM), která je kombinací konjakové mouky a ovesné vlákniny. Jedná se o unikátní a patentovanou potravinu, která je barvou i chutí téměř k nerozeznání od běžné těstoviny.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Konjakové nízkosacharidové přílohy |
---|---|
Bez lepku: | Ano |
Bez přidaného cukru: | Ano |
Bio: | Ano |
Vegan: | Ano |
Doba dodání: | 5 dní |
Energie na 100g: | 9 kcal |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.