Semix Klíčené müsli s ovocem bez lepku 450 g
Kód: G02.SKMOBL450Související produkty
Detailní popis produktu
Semix Klíčené müsli s ovocem bez lepku 450 g Vlastnosti a výhody: Klíčení je proces, který má za úkol poskytnout dostatek živin rostoucímu organismu - klíčku. V zrnu po jeho namočení začne probíhat kaskáda biochemických reakcí - ve vnitřní části zrna postupně dochází ke štěpení škrobů, bílkovin a tuků. Naklíčené zrno je díky tomu lépe stravitelné ve srovnání se zrnem nenaklíčeným. Toto müsli je tak pro tělo lépe stravitelné a zároveň bohaté na bílkoviny a vlákninu. Příprava: Večer než půjdete spát, připravte si širokou sklenici (případně hrneček nebo misku). Na dno dejte 2 lžíce jogurtu či zakysané smetany, přidejte 1 vrchovatou polévkovou lžíci Klíčeného müsli, opět přidejte lžíci jogurtu a takto 4x zopakujte, dokud nenaplníte sklenici. Sklenici poté zavíčkujte, přiklopte malým talířkem či zatáhněte potravinářskou folií. Dejte na noc do lednice. Ingredience se přes noc pěkně spojí, müsli změkne a nasaje jogurt. Složení: Naklíčené lupínky a vločky sušené v různém poměru 59 % (lupínky z naklíčené pohanky sušené, vločky z naklíčeného ovsa bez lepku sušené*, lupínky z naklíčené červené quinoy sušené, lupínky z naklíčené červené čočky sušené), ovoce v různém poměru 25 % (papája (papája 50 %, cukr, konzervant (oxid siřičitý)), sušená jablka, kustovnice), drcené kukuřičné lupínky (kukuřice 95 %, cukr, sůl), dýňové semínko, kokosové plátky. Může obsahovat stopy sóji, skořápkových plodů, mléka a sezamu. Skladování: Skladujte v chladném, temném a suchém místě. Ideální zdroj vlákniny a bílkovin. Stačí večer připravit a dát do lednice a ráno máte výživnou snídani.Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 623 kJ / 385 kcal |
Tuky: | 7,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 2,7 g |
Sacharidy: | 63 g |
z toho cukry: | 18 g |
Vláknina: | 8,5 g |
Bílkoviny: | 12 g |
Sůl: | 0,32 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Müsli a granola |
---|---|
Hmotnost: | 0.45 kg |
BALENI: | 450 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.