Semix Čokoládový dort bez lepku 430 g

Kód: G02.SCD4
79 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
25.10.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Semix Čokoládový dort bez lepku 430 g Uchvaťte návštěvu báječným "Krtečkovým dortem" vaší vlastní výroby. S touto směsí to bude hračka. Krabice obsahuje dva balíčky - Směs na korpus a Směs na smetanovou náplň. Korpus je lehký, výrazně čokoládový, náplň s čokoládovými pecičkami je ovoněna banánovým aroma. Banán navíc i fyzicky do dortu přidáte, viz návod. Příprava je na krabici doře popsána. Návod k použití: K přípravě korpusu potřebujete: 4 vejce (velikost M), 30 ml vody (5 polévkových lžic) a 40 ml oleje (6 polévkových lžic). K přípravě náplně potřebujete: 3 banány, 100 ml vody a 500 ml vychlazené smetany na šlehání. Příprava dortu: Směs na korpus, vejce a vodu dáme do vyšší misky a šleháme ručním šlehačem na nejvyšším stupni 8 minut. Následně přidáme olej a krátce zašleháme. Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy (o průměru 26 cm) vysypané rýžovou moukou (pokud nejste celiak, formu můžete vysypat běžnou moukou) a pečeme. Teplotu a dobu pečení přizpůsobíme dle trouby (150 – 170 °C, 40 – 50 minut). Po upečení oddělíme okraj formy a necháme korpus vychladnout. Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. U korpusu ponecháme 1 cm široký vnější okraj a pomocí lžičky ho začneme od středu vydlabávat tak, aby ode dna zbyla cca 1-2 cm tlustá vrstva. Hmotu vydlabanou z korpusu nadrobíme do misky. Příprava náplně: Banány oloupeme, podélně rozkrojíme a plochou stranou klademe na vydlabaný korpus. Smetanu na šlehání vyšleháme do tuhé konzistence. Směs na přípravu krému ušleháme v misce s vodou a poté přidáme ušlehanou smetanu. Smetanový krém naneseme na dno korpusu do tvaru kopečku, který posypeme rozdrobenou hmotou získanou vydlabáním korpusu. Poté necháme v chladničce cca 2 hodiny ztuhnout a podáváme. Složení: Cukr, rýžová mouka, pšeničný škrob deproteinovaný, čokoládové kousky 11 % (cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, sušená syrovátka, emulgátor: sójový lecitin), zahušťovadlo (modifikovaný bramborový škrob, E415, E401), syrovátka, emulgátor (glukózový sirup, sójová mouka, E472b, E477), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kypřicí látky (E500, E450), sůl obohacená jódem a aroma. Může obsahovat stopy vajec, suchých skořápkových plodů a sezamu. Skladování: Skladujte v chladném, temném a suchém místě.     Jednoduchý způsob přípravy čokoládového bezlepkového dezertu. 
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1 680 kJ / 402 kcal
Tuky: 5,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 5,2 g
Sacharidy: 83 g
z toho cukry: 51 g
Bílkoviny: 3 g
Sůl: 0,7 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Ryby, Arašídy, Celer, Hořčice, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Polotovary
Hmotnost: 0.43 kg
BALENI: 430 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: