Rajčata sušená v olivovém oleji 190 g BIO BIO IDEA
Kód: C01.340015Související produkty
Detailní popis produktu
Sušená biorajčata svou delikátní chutí uspokojí i toho nejnáročnějšího gurmána. Společnost La Frubense nepoužívá při sušení plodů tekutý parafín a rajčata nejsou sířena, tak jako jiné firmy.
Využití:
- karbanátky - do směsi na karbanátky můžete přidat nasekaná sušená rajčata
- salát - sušená rajčata skvěle ochutí saláty
- Cibulové kroužky se švestkovým dipem
- Tofu pomazánka s dýňovými semínky
- Bramborová kaše se sušenými rajčaty
- Rýžovo-quinoový pilaf
Při výrobě se neužívají barviva ani konzervační látky. Sušená rajčata naložená v olivovém oleji patří k nejoblíbenějším výrobkům společnosti La Frubense. La Frubense je ve španělské Andalusii průkopnickou společností produkující sušená rajčata. U pramene úspěchu stojí rychlost, s jakou se rajčata okamžitě po sklizni suší, dobrá kvalita surovin a tradiční způsob výroby, který umožňuje maximálně zachovat chuť a aroma rajčat.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení:
Rajčata sušená* 63 %, extra panenský olivový olej* 31 %, kapary, vinný ocet*, sůl, česnek*, oregano*, petržel*, bazalka*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování:
Skladujte v suchu, chladnu a uzavřeném obalu.
Legislativní zařazení:
Zpracovaná zelenina - zelenina v oleji.
Země původu:
Evropská unie
Certifikace:
IT-BIO-006
BIO:
Ano
Příprava / určení:
K přímé spotřebě do salátů, na pizzu a hotových jídel.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jerky, olivy, sušené maso a další lahůdky |
---|---|
Hmotnost: | 0.36 kg |
Výživové údaje na 100 g: | |
Energetická hodnota: | 588 kj / 141 kcal |
Tuky: | 5,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,8 g |
Sacharidy: | 15 g |
z toho cukry: | 14 g |
Bílkoviny: | 5,1 g |
Sůl: | 0,85 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.