Pudink rýžový se skořicí a jablkem bezlepkový 40 g BIO AMYLON
Kód: C01.450031Související produkty
Detailní popis produktu
Rýžový pudink s jablkem a skořicí. Oceníte rychlou a snadnou přípravu. Bez přidaného cukru. Neobsahuje lepek a proto je vhodný pro celiaky. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Amylon je česká značka škrobových potravin, například pudinků, knedlíků, kaší, zahušťovadel, palačinek, bramboráků, kypřících prášků aj. Historie Amylonu sahá až do konce 19. století, samotná firma Amylon byla založena v roce 1912 sloučením dvou škrobáren v Přibyslavi a Nížkově. Od roku 2011 vyrábí Amylon řadu bezlepkových produktů v biokvalitě, které také můžete najít v našem sortimentu.
Tento produkt ocení spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení:
Rýžový škrob*, jablko sušené* 8%, skořice mletá* 3%. *produkt ekologicky kontrolovaného hospodářství
Skladování:
Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení:
Pudink v prášku.
Země původu:
EU / Mimo EU
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
Z 1/2 l mléka odlijeme asi 350 ml do varné nádoby. Přidáme 1 lžíci cukru (cca 20 g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty. Nalijeme do misek a necháme vychladnout.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pudinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.042 kg |
Výživové údaje na 100 g: | |
Energetická hodnota: | 339 kj / 80 kcal |
Tuky: | 1,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,9 g |
Sacharidy: | 14 g |
z toho cukry: | 8 g |
Bílkoviny: | 3 g |
Sůl: | 0,09 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.