Pudink rýžový malinový bezlepkový 40 g BIO AMYLON

Kód: C01.450035
29 Kč –6 %
Pudink rýžový malinový bezlepkový 40 g BIO AMYLON
29 Kč –6 % 27 Kč 67,50 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
23.5.2024

Rýžový pudink s příchutí malin. Příprava je rychlá a snadná . Bez přidaného cukru. Neobsahuje lepek a je tedy vhodný pro celiaky. V biokvalitě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rýžový pudink s příchutí malin. Příprava je rychlá a snadná . Bez přidaného cukru. Neobsahuje lepek a je tedy vhodný pro celiaky. V biokvalitě.

Amylon je česká značka škrobových potravin, například pudinků, knedlíků, kaší, zahušťovadel, palačinek, bramboráků, kypřících prášků a dalších. Historie Amylonu sahá až do konce 19. století, samotná firma Amylon byla založena v roce 1912 sloučením dvou škrobáren v Přibyslavi a Nížkově. Od roku 2011 vyrábí Amylon řadu bezlepkových produktů v biokvalitě, které můžete najít v našem sortimentu. Amylon podporuje místní výrobu.

Tento produkt ocení spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Složení:
Rýžový škrob* (89,7 %), sušený malinový prášek* (4,5 %), sušená červená řepa*, přírodní aroma. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování:
Skladujte v suchu. Chraňte před světlem.

Legislativní zařazení:
Pudink v prášku.

Země původu:
EU / Mimo EU

Certifikace:
CZ-BIO-001

BIO:
Ano

Příprava / určení:
Z 0,5 l mléka odlijeme asi 350 ml do varné nádoby. Přidáme 1 lžíci cukru (cca 20 g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pudinky
Hmotnost: 0.042 kg
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 338 kj / 80 kcal
Tuky: 1,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g
Sacharidy: 14 g
z toho cukry: 8 g
Bílkoviny: 3 g
Sůl: 0,09 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: