Protlak rajčatový 70 g BIO BIO IDEA
Kód: C01.440143Související produkty
Detailní popis produktu
Rajčatový protlak z italských rajčat v biokvalitě. Silnou rajčatovou chuť si tak můžete vychutnávat po celý rok. Široké využití v teplé kuchyni. Bez umělých látek a přidané soli.
Využití:
- omáčka - k těstovinám se skvěle hodí rajčatová omáčka, kde základ může tvořit protlak, kombinujte s česnekem a bazalkou
- polévka - podobně jako u omáčky může být protlak i základem zeleninové polévky, například italské minestrone nebo indická z červené čočky
- chilli con carne, ratatouille, lečo - tyto a jim podobné pokrmy si můžete díky protlaku dopřát i mimo sezónu čerstvých rajčat
- zapečená jídla - těstoviny zapečené s rajčatovou omáčkou a mozzarelou chutnají výtečně, nezapomeňte na bylinky
- tortily - protlak, opečená paprika, kukuřice, osmažená cibulka, česnek, vše dohromady provařte a plňte touto náplní tortily, navrch můžete nasypat sýr
- pizza - rajčatový protlak využijete i při přípravě domácí pizzy
Společnost La BIO IDEA funguje již přes 25 let. Výroba produktů probíhá v Sicílii a v jejím okolí, odkud také pocházejí všechny suroviny. Značka se snaží se svou produkcí zapadnout do přirozeného způsobu života na Sicílii.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení:
Rajčatový protlak* 22 %. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování:
Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte co nejdříve.
Země původu:
Evropská unie
Certifikace:
IT-BIO-014
BIO:
Ano
Příprava / určení:
K tepelné úpravě. Vhodný jako základ do omáček.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky a dresinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.083 kg |
Výživové údaje na 100 g: | |
Energetická hodnota: | 383 kj / 91 kcal |
Tuky: | 0,97 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,15 g |
Sacharidy: | 14,5 g |
z toho cukry: | 14,5 g |
Bílkoviny: | 4,83 g |
Sůl: | 0,8 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.