Prom-In Pentha Pro 2250 g natural
Kód: D01.08450Detailní popis produktu
Přednosti:
Pentha pro® - promyšlená směs pro maximální výsledky.
- Nativní syrovátková bílkovina ve formě WPI/WPC proteinu zpracovaného výhradně metodou CFM 50 %
- Nativní isolát mléčného proteinu, které je zdrojem micelárního kaseinu 35 %
- Enzymaticky hydrolyzovaný protein syrovátky 5 %
- Vaječný albumin zpracovaný vysokou teplotou 10 %
- 1x – 3x denně, 1 porce = 40 g
- 40 g (2 zarovnané odměrky) rozmíchejte v šejkru ve 200 - 400 ml neperlivé vody nebo mléka
Tabulka nutričních hodnot:
na 100 g | 40 g | |
---|---|---|
energetická hodnota | 1529 kj/365 kcal | 611 kj/146 kcal |
tuky | 4 g | 1,6 g |
- z toho nas. mastné kyseliny | 1,4 g | 0,5 g |
sacharidy | 12,5 g | 5 g |
- z toho cukry | 1,7 g | 0,7 g |
vláknina | 1,1 g | 0,5 g |
bílkoviny | 70,4 g | 28,2 g |
sůl | 0,3 g | 0,1 g |
Složení:
směs bílkovin pentha pro® (syrovátkový proteinový koncentrát zpracovaný metodou cfm (mléko, emulgátor: sójový lecitin), micelární kasein (mléko), sušený vaječný albumin, syrovátkový proteinový isolát zpracovaný metodou cfm (mléko, emulgátor: sójový lecitin), enzymatickou hydrolýzou upravený syrovátkový protein (mléko)), instantní bezlepková ovesná mouka, zahušťovadlo: guarová guma; enzymy: laktáza, bromelin, papain; sladidlo: steviol-glykosidy.
Upozornění:
Výrobek není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte v suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Dbejte na dobré uzavření obalu a dodržování způsobu přípravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není náhradou pestré stravy.
Balení (2250 g) obsahuje 56 porcí.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vícesložkové |
---|---|
Kategorie: | proteiny |
Forma: | sypká |
Obsah bílkovin: | 70 % - 85 % |
Hmotnost/Objem: | 2 000 - 2 999 g (ml) |
Dietní omezení: | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.