PROBIO Pšeničný bulgur BIO 500 g
Kód: G02.101012Související produkty
Detailní popis produktu
PROBIO Pšeničný bulgur BIO 500 g Složení: Pšeničný bulgur* 100% *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte v suchu a temnu. Bulgur je známý asi 4000 let. Při jeho tvorbě použil člověk jednu z prvních zpracovatelských technologií (vyčištěné zrno se po ošetření párou vysuší, pak se hrubě drtí a třídí). Je oblíbený především v oblastech Středního východu, kde se využívá na přípravu pilafu, různých zeleninových salátů (tabbouleh), zeleninových nebo masových jídel (falafel, kibbeh). Cení se jeho jednoduchá a rychlá příprava a oříšková chuť. Příprava: Bulgur důkladně propláchněte pod tekoucí vodou, vařte v poměru 1:2 (bulgur:voda). Zalijte vařící vodou, přidejte sůl a kapku oleje. Povařte 2 min a 20 min nechte dojít. Bulgur je známý asi 4000 let a již dávní předkové ho využívali ve své stravě.Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 512 kJ / 360 kcal |
Tuky: | 1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,2 g |
Sacharidy: | 78 g |
z toho cukry: | 0,4 g |
Bílkoviny: | 11 g |
Sůl: | 0,04 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bulgur |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
BALENI: | 500 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.