PROBIO Ječné kroupy BIO 500 g

Kód: G02.101003
32 Kč
Skladem - ihned k odeslání (2 ks)
Můžeme doručit do:
22.5.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

PROBIO Ječné kroupy BIO 500 g

Ječné kroupy vznikají po obroušení ječného zrna.Tradičně se používají jako zavářka do polévek či při přípravě zabijačkových jelit. Dále jsou vhodné do nákypů a jako příloha. Příprava: Před přípravou kroupy propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou, osolte, přidejte kapku oleje a vařte pod poklicí bez míchání. Po 20-30 min vaření je zrno křupavé, po 50 min rozvařené a vhodné do pomazánek a nákypů. Po uvaření nechte 5 min dojít

Složení: Kroupy ječné*

*CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství

Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 75%
Ječné kroupy vznikají po obroušení ječného zrna.







































Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1 480 kJ / 350 kcal
Tuky: 2,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g
Sacharidy: 68 g
z toho cukry: 0,7 g
Vláknina: 7,4 g
Bílkoviny: 9,2 g
Sůl: 0 g
Alergeny: Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Špalda a ostatní obiloviny
BALENI: 500 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: