PROBIO Ječné kroupy BIO 500 g
Kód: G02.101003Související produkty
Detailní popis produktu
PROBIO Ječné kroupy BIO 500 gJečné kroupy vznikají po obroušení ječného zrna.Tradičně se používají jako zavářka do polévek či při přípravě zabijačkových jelit. Dále jsou vhodné do nákypů a jako příloha. Příprava: Před přípravou kroupy propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou, osolte, přidejte kapku oleje a vařte pod poklicí bez míchání. Po 20-30 min vaření je zrno křupavé, po 50 min rozvařené a vhodné do pomazánek a nákypů. Po uvaření nechte 5 min dojít
Složení: Kroupy ječné*
*CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 75%
Ječné kroupy vznikají po obroušení ječného zrna.
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 480 kJ / 350 kcal |
Tuky: | 2,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,5 g |
Sacharidy: | 68 g |
z toho cukry: | 0,7 g |
Vláknina: | 7,4 g |
Bílkoviny: | 9,2 g |
Sůl: | 0 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Špalda a ostatní obiloviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
BALENI: | 500 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.