Přepuštěné máslo GHI 220 ml BIO COUNTRY LIFE

Kód: C01.430070
236 Kč –9 %
Přepuštěné máslo GHI 220 ml BIO COUNTRY LIFE
236 Kč –9 % 213 Kč 968,20 Kč / 1 l
Skladem
Můžeme doručit do:
23.5.2024

Přepuštěné máslo je bezvodý tuk získaný z másla. Má jemně nasládlou oříškovou vůni a chuť. Je vhodné na pečení a smažení. Má vyšší bod přepalování (200–250 °C). V biokvalitě. Dlouhodobá trvanlivost.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přepuštěné máslo je bezvodý tuk získaný z másla. Má jemně nasládlou oříškovou vůni a chuť. Je vhodné na pečení a smažení. Má vyšší bod přepalování (200–250 °C). V biokvalitě. Dlouhodobá trvanlivost.

Přepuštěné máslo je v Indii známé jako ghí, ale také by se mu mohlo nazývat přečištěné máslo. Klasické máslo se totiž postupně rozehřívá a přepouští ve vodní lázni, dokud se z něj neodstraní voda a jiné příměsi. Tímto tradiční postupem vznikne čistý tuk. Proces přepuštění může trvat až 10 hodin. Dobře uskladněné ghí vydrží měsíce a má vyšší bod přepalování než běžné máslo.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení:
Bezvodý mléčný tuk* min. 99,3 %. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny:
Mléko

Skladování:
Chraňte před světlem. Skladujte při teplotě 5–20 °C.

Legislativní zařazení:
Přepuštěné máslo.

Země původu:
Česká republika

Certifikace:
CZ-BIO-001

BIO:
Ano

Příprava / určení:
K přímé spotřebě.

Vyzkoušejte naše recepty:

Domácí Bebe sušenky:

20230501_204100

Tvarohový cheesecake s jahodami a agarem:

IMG-20230712-WA0002

Posvícenské koláče

IMG-20230813-WA0007

Doplňkové parametry

Kategorie: Másla na smažení
Hmotnost: 0.34 kg
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 3700 kj / 883 kcal
Tuky: 99 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 67,4 g
Sacharidy: 0 g
z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 0,8 g
Sůl: 0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: