Prémiový prášek ze zeleného čaje HOJICHA 100 % organic 100g - Moya

Kód: MOYA.1648
389 Kč / ks
Skladem - ihned k odeslání (1 ks)
Můžeme doručit do:
27.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Prémiový prášek ze zeleného čaje HOJICHA 100 %25 organic - Moya Prémiový prášek ze zeleného čaje HOJICHA 100 %25 organic - Moya se vyrábí z praženého zeleného čaje Hojicha z regionu Kagošima na ostrově Kjůšů. Tato alternativní verze zeleného čaje matcha je stále populárnější v Japonsku i v zahraničí. U tohoto čaje převládají jemné zemité podtóny ve vůni a chuti. Po dozrání se čajové lístky sklízejí a pečlivě spařují, svinují a suší. Listy zeleného čaje jsou poté odborně praženy a mlety na jemný prášek, aby se dokonale rozpustily ve vodě a vytvořily bohaté a krémové hojicha latté a čajové dezerty . Proces pražení také snižuje hladinu kofeinu , díky čemuž je Hojicha perfektní volbou čaje pro všechna roční období. Hojicha v prášku je všestranná kulinářská ingredience pro hojicha latte, oříškovou variantu matcha latte, které lze podávat teplé i studené. Pro přípravu hojicha latte smíchejte plochou lžíci prášku hojicha se 100 ml vody pomocí bambusového chasenu nebo napěňovače mléka a poté přidejte mléko dle vlastního výběru. Hojicha latte se nejlépe připravuje v tradičním keramickém matchawanu používaném k přípravě matcha a chutná skvěle s rostlinnými mléky. Oříšková příchuť praženého prášku hojicha je skvělou přísadou do řady receptů počínaje zmrzlinou hojicha, macronkami a koláči. Jeho chuť je zbavena hořkosti, díky čemuž je oblíbenou volbou mezi dětmi. Návod k přípravě Prémiového prášku ze zeleného čaje HOJICHA 100 %25 organic - Moya: Příprava čaje Hojicha Powder není časově náročná, a nevyžaduje žádné zvláštní dovednosti. Je to jemný prášek, který se smíchá s vodou. K tomuto účelu můžete použít jak tradiční šlehání bam busovou metličkou (chasen), tak klasickou metličkou či elektrický napěňovač mléka. Tradiční způsob přípravy čaje Hojicha Powder pochází z japonského čajového obřadu (chanoy u). K přípravě nápoje potřebujeme misku ( chawan ), bambusovou metličku ( chasen ) a bamb usovou lopatku ( chashaku ). Do misky vložte dvě lžičky Hojicha prášku bambusovou lopatkou (chashaku), zalijte 100 ml horké vody (80 ° C) a rozmíchejte bambusovou metličkou (chasen), až se vytvoří hustá hnědá pěna. Dolejte nápoj vodou na 200 - 250 ml. Stejně jako u kávy, někteří lidé rádi pijí silné matcha espresso, jiní dávají přednost přidání více vody a naředění. Konzumujte. Nápoj lze připravit a konzumovat za studena , aby byl velmi osvěžující. Vysypejte 1,5 g hojicha prášku do lahve se studenou vodou a promíchejte. Konzumujte. Video od spoluzakladatelky značky  Moya Hitomi Saito, jak si připravit správně matchu , můžete najít ve speciální sekci našeho webu. Prémiový prášek ze zeleného čaje HOJICHA 100 %25 organic - Moya ZEMĚ PŮVODU: Japonsko PŘÍCHUŤ: lehce ořechová chuť BARVA: tmavě hnědá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: