Prémiový nejkvalitnější japonský čaj BIO matcha 30g v tubě - Moya
Kód: MOYA.586Související produkty
Detailní popis produktu
Prémiový nejkvalitnější japonský čaj BIO matcha 30g v tubě - Moya Nejkvalitnější prémiový stupeň organické matcha z 1. sklizně z nejmladších a nej jemnějších lístků zeleného čaje . Má bohatou jemnou sladkou chuť a krémovou texturu . Vyznačuje se zářivou nefritovou zelenou barvou. Stupeň japonské Moya Matcha Premium se získává v 1. sklizni z čajovníků, které jsou speciálně zastíněny před přímým slunečním světlem. Výsledkem je vyšší obsah chlorofylu a L-th eaninu a bohatší, zelenější nefr itová barva. Sklízejí se, suší se a rozemelou se na prášek pouze ty nejjemnější a nejmladší če rstvé lístky zeleného čaje. Kvalitní čaj BIO Moya Matcha Premium je pečlivě pěstována na malých, rodinných biocertifikovaných polích v japonském Uji, regionu známém pro nejvyšší kvalitu zeleného čaje matcha díky svému jedinečnému mikroklimatu. Kaž dá šarže našeho organického matcha je pečlivě kontrolována na možné chemické zbytky a jeho kvalita je potvrz ena přísnými japonskými standardy a ekologickou certifikací. Moya Matcha se pak zpracovává lokálně, hermeticky zabalí a expeduje v malých dávkách, aby se zajistila maximální čerstvost. Více o produkci a původu Moya Matcha si můžete přečíst ve speciální sekci našeho webu. Návod k přípravě Matcha Premium (prémiový, exkluzivní stupeň): Příprava čaje matcha není časově náročná, a nevyžaduje žádné zvláštní dovednosti. Je to jemný prášek, který se smíchá s vodou. K tomuto účelu můžete použít jak tradiční šlehání bam busovou metličkou (chasen), tak klasickou metličkou či elektrický napěňovač mléka. Tradiční způsob přípravy čaje matcha pochází z japonského čajového obřadu (chanoy u). K přípravě nápoje potřebujeme misku ( chawan ), bambusovou metličku ( chasen ) a bamb usovou lopatku ( chashaku ). Do misky vložte dvě lžičky matchy bambusovou lopatkou (chashaku), zalijte 100 ml horké vody (80 ° C) a rozmíchejte bambusovou metličkou (chasen), až se vytvoří hustá zelená pěna. Dolejte nápoj vodou na 200 - 250 ml. Stejně jako u kávy, někteří lidé rádi pijí silné matcha espresso, jiní dávají přednost přidání více vody a naředění. Konzumujte. Nápoj lze připravit a konzumovat za studena , aby byl velmi osvěžující. Vysypejte sáček 1,5 g matcha do lahve se studenou vodou a promíchejte. Konzumujte. Video od spoluzakladatelky značky Moya Hitomi Saito, jak si připravit správně matchu , můžete najít ve speciální sekci našeho webu. ZEMĚ PŮVODU: Uji, prefektura Kyoto, Japonsko CHUŤ: umami, bohatá jemná sladká chuť DOPORUČUJEME PRO: ceremoniál matcha, nápoj s teplou / studenou vodou SLOŽENÍ: 100%25 organický zelený čaj matcha z prvotřídních listů 1. sklizně
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.