Prášek kypřící z vinného kamene 150 g BIO BIO NEBIO
Kód: C01.455030Související produkty
Detailní popis produktu
Tento kypřící prášek neobsahuje lepek ani fosfáty. Vyrábí se pouze z vinného kamene (nachází se v sudech od vína), jedlou sodu a kukuřičný škrob v biokvalitě.
Náš kypřící prášek využijete stejně jako klasický kypřící prášek. Nejoblíbenější je pro přípravu bezlepkových potravin.
Na 0,5kg použijete 3 lžičky (17g) prášku. Do těsta ho přidejte až nakonec. Kypří těsto už při pokojové teplotě a proto doporučujeme péci pokrm po přidání kypřícího prášku co nejdříve.
HMOTNOST: 150 g
ZEMĚ PŮVODU: ČR
SLOŽENÍ: regulátor kyselosti vinný kámen neboli hydrogenvinan draselný, kypřící látka jedlá soda neboli hydrogenuhličitan sodný, bio kukuřičný škrob.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Kypřící prášek do pečiva. Skladujte v suchu.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce EU
Doplňkové parametry
Kategorie: | Přísady na vaření a pečení - droždí, bujóny, kypřící prášky, hrašky, vanilka |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 15 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>0kJ/0kcal. Tuky:0,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,0g. Sacharidy:0,0g. z toho cukry:0,0g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:0,0g. Sůl:0,0g</p> |
Složení produktu: | Regulátor kyselosti vinný kámen (hydrogenvinan draselný), kypřící látka jedlá soda (hydrogenuhličitan sodný), kukuřičný škrob*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 120 |
Certifikační organizace: | CZ-BIO-001 |
EANs: | 859452885071, 8594052880076 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 0 kJ / 0 kcal. Tuky: 0,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g. Sacharidy: 0,0 g. Z toho cukry: 0,0 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 0,0 g. Sůl: 0,0 g. |
Skladování: | Skladujte v suchu s chladu. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.