Pohankové slupky 160 g BIO PROBIO

Kód: C01.221010
21 Kč –9 %
Pohankové slupky 160 g BIO PROBIO
21 Kč –9 % 19 Kč 118,80 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
23.5.2024

Přirozeně bezlepkové pohankové slupky v biokvalitě. Můžete je využít jak náplň na zahřívací polštářky nebo je použít k přípravě čaje.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přirozeně bezlepkové pohankové slupky v biokvalitě. Můžete je využít jak náplň na zahřívací polštářky nebo je použít k přípravě čaje.

Pohanka se k nám dostala v 15. století z Ruska a stala se součástí českých jídel zejména na Moravě. Oblíbená je zvláště ve Francii, kde se z ní dělají známé tradiční palačinky - sladké crepes a slané galettes.

PRO-BIO, obchodní společnost s r. o. je první český výrobce a významný dodavatel širokého sortimentu kvalitních biopotravin. Značka BIOHARMONIE zahrnuje základní suroviny jako luštěniny, mouky, těstoviny nebo olej. Společnost se snaží vrátit do českých kuchyň zapomenuté tradiční plodiny jako je pohanka nebo jáhly a špalda. PRO-BIO provozuje vlastní moderní mlýn s ohledem na ekologické zemědělství.

Tento produkt ocení spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Složení:
Pohankové slupky*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C a rel. vlhkosti nejvýše 75 %.

Legislativní zařazení:
Mlýnský obilný výrobek – pohankové slupky.

Země původu:
Česká republika

Certifikace:
CZ-BIO-001

BIO:
Ano

Příprava / určení:
Slupky nejsou určeny ke konzumaci , ale k přípravě čajů a odvarů nebo jako náplň do polštářů či matrací. Návod na přípravu čaje: Slupky krátce propláchněte a vsypte do hrnce s vodou. Přiveďte k varu a odstavte. Louhujte minimálně 10 minut pod pokličkou. Pohankové slupky lze použít také na přípravu odvarů (jako obklady na postižená místa – křečové žíly apod.).

Doplňkové parametry

Kategorie: Pohanka
Hmotnost: 0.168 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: