Placky bramborové 250 g BIO AMYLON

Kód: C01.240046
56 Kč
Placky bramborové 250 g BIO AMYLON
56 Kč 50 Kč / ks 200 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Směs na vypracování bramborových placek od českého výrobce AMYLON. Příprava je jednoduchá, stačí přidat vodu. V biokvalitě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Směs na vypracování bramborových placek od českého výrobce AMYLON. Příprava je jednoduchá, stačí přidat vodu. V biokvalitě.

Amylon je česká značka škrobových potravin, například pudinků, knedlíků, kaší, zahušťovadel, palačinek, bramboráků, kypřících prášků a dalších. Historie Amylonu sahá až do konce 19. století, samotná firma Amylon byla založena v roce 1912 sloučením dvou škrobáren v Přibyslavi a Nížkově. Od roku 2011 vyrábí Amylon řadu bezlepkových produktů v biokvalitě, které můžete najít v našem sortimentu. Amylon podporuje místní výrobu.

Tento produkt ocení spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Složení:
PŠENIČNÁ mouka*, sušené brambory* 28 %, mořská jedlá sůl, barvivo (kurkumin*). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny:
Lepek

Skladování:
Skladujte v suchu.

Legislativní zařazení:
Mlýnský obilný výrobek – směs na přípravu hotového pokrmu.

Země původu:
EU / Mimo EU

Certifikace:
CZ-BIO-001

BIO:
Ano

Příprava / určení:
Obsah sáčku přelijeme 250 - 280 ml studené vody a řádně prohněteme. Z těsta připravíme váleček z kterého pak pokrájíme plátky a vyválíme placky. Placky opečeme do zlatova na troše oleje (másla). Z obsahu sáčku 250 g připravíme cca 10 - 12 placek.

Doplňkové parametry

Kategorie: Polotovary
Hmotnost: 0.283 kg
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 677 kj / 159 kcal
Tuky: 0,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 33,9 g
z toho cukry: 0,1 g
Bílkoviny: 4,7 g
Sůl: 0,7 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: