Pizza celozrnná 250 g BIO AMYLON
Kód: C01.242011Související produkty
Detailní popis produktu
Směs na přípravu celozrnné pizzy v biokvalitě od českého výrobce. Oceníte snadnou a rychlou přípravu.
Pšenice pochází z divokých trav a patří k nejstarším plodinám pěstovaným člověkem. Provází nás od počátků zemědělství, tedy mnoho tisíc let. Za tu dobu vznikla spousta druhů a odrůd.
Planeta Země každý rok vydá 600 milionů tun pšenice, které poskytnou potravu miliardám lidí. Tato obilnina zůstává základem výživy člověka a poskytuje potravu většímu počtu obyvatel planety než kterákoliv jiná plodina.
Celozrnná pšeničná mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub.
Tato směs na pizzu je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení:
PŠENIČNÁ mouka celozrnná* 97 %, kypřící látky (vinany draselné, uhličitany sodné), mořská jedlá sůl. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny:
Lepek
Skladování:
Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení:
Mlýnský obilný výrobek – směs na přípravu hotového pokrmu.
Země původu:
Evropská unie
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
Obsah sáčku vsypeme do misky, přidáme 150 ml studené vody a zpracujeme těsto, které necháme 5 minut odležet. Těsto vložíme na vymazaný plech, nebo použijeme pečící papír. Pomoučenýma rukama těsto vytvarujeme a plníme podle chuti rajčatovou passatou, šunkou, žampiony, zeleninou, sýrem - dle chuti. Pečeme v troubě předehřáté na 180 °C cca 15 - 25 minut.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Polotovary |
---|---|
Hmotnost: | 0.289 kg |
Výživové údaje na 100 g: | |
Energetická hodnota: | 901 kj / 212 kcal |
Tuky: | 0,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,1 g |
Sacharidy: | 45 g |
z toho cukry: | 1,3 g |
Bílkoviny: | 5,9 g |
Sůl: | 1,1 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.