Palačinky celozrnné 250 g BIO AMYLON
Kód: C01.242009Související produkty
Detailní popis produktu
Směs na přípravu celozrnných palačinek v biokvalitě od českého výrobce Amylon. Bez přidaného cukru. Snadná a rychlá příprava a není již potřeba vejce. Palačinky lze dochutit naslano i nasladko.
Pšenice pochází z divokých trav a patří k nejstarším plodinám pěstovaným člověkem. Provází nás od počátků zemědělství, tedy mnoho tisíc let. Za tu dobu samozřejmě vznikla spousta druhů a odrůd.
Planeta Země každý rok vydá 600 milionů tun pšenice, které poskytnou potravu miliardám lidí. Tato obilnina zůstává základem výživy člověka a poskytuje potravu většímu počtu obyvatel planety než kterákoliv jiná plodina. Celozrnná pšeničná mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub.
Tato směs na palačinky je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení:
PŠENIČNÁ mouka celozrnná* 91 %, sušené MLÉKO*, kypřící látka (vinany draselné, uhličitany sodné), mořská jedlá sůl. Může obsahovat stopy vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny:
Lepek, Mléko
Skladování:
Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení:
Mlýnský obilný výrobek – směs na přípravu hotového pokrmu.
Země původu:
EU / Mimo EU
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
Obsah sáčku vsypeme do mísy a přidáme asi 400 ml studené vody, 1 vejce, dobře promícháme a necháme 2 minuty odležet. Na vyhřáté pánvi potřené olejem smažíme tenké palačinky. Z připraveného těsta se vytvoří cca 8 - 10 palačinek.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Směsi na vaření a pečení |
---|---|
Hmotnost: | 0.283 kg |
Výživové údaje na 100 g: | |
Energetická hodnota: | 1349 kj / 319 kcal |
Tuky: | 1,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
Sacharidy: | 59 g |
z toho cukry: | 0 g |
Bílkoviny: | 12 g |
Sůl: | 1,3 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.