Mouka ječná celozrnná jemně mletá 1 kg BIO PROBIO
Kód: C01.210005Související produkty
Detailní popis produktu
Ječná celozrnná hladká mouka "Bioharmonie" je velmi jemně namletá. Můžete ji použít na vaření a pečení ve formě příměsi (cca 20%) do běžné mouky na zlehčení, zejména do knedlíčků, zavářek, omáček, pudinků a krémů.
Ječmen lidé znají asi 3000 let, je to jedna z nejstarších zemědělských plodin. Pratypem domestikovaného ječmene je ječmen tibetský, dnes se pěstuje ječmen setý. Je velmi odolný a snáší i drsnější podnebí. Najdeme ho především na severní polokouli, dokonce i v oblastech nad 4000 metrů nad mořem a za polárním kruhem.
PRO-BIO, obchodní společnost s r. o. je první český výrobce a významný dodavatel širokého sortimentu kvalitních biopotravin. Značka BIOHARMONIE zahrnuje základní suroviny jako jsou luštěniny, mouky, těstoviny nebo olej. Společnost se snaží vrátit do českých kuchyň zapomenuté tradiční plodiny jako je pohanka nebo jáhly a špalda. PRO-BIO provozuje vlastní moderní mlýn s ohledem na ekologické zemědělství.
Tento produkt ocení spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení:
Mouka CELOZRNNÁ*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny:
Lepek
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 75 %.
Legislativní zařazení:
Mlýnský obilný výrobek - mouka.
Země původu:
Evropská unie
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
Ječná mouka se přidává do těst k zvýšení jejich vláčnosti, například do sušenek a krekrů. Samostatně ji využívejte na přípravu tradičních lívancových těst.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Obilné mouky |
---|---|
Hmotnost: | 1.007 kg |
Výživové údaje na 100 g: | |
Energetická hodnota: | 1580 kj / 374 kcal |
Tuky: | 2,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,3 g |
Sacharidy: | 73 g |
z toho cukry: | 0,8 g |
Bílkoviny: | 10 g |
Sůl: | 0,01 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.