Moruše sušená bílá 100 g BIO BIO NEBIO
Kód: C01.150148Související produkty
Detailní popis produktu
Tato bílá sušená moruše v biokvalitě je oblíbená nejen pro svoji jemnou sladkou chuť, ale také také pro svůj bohatý zdroj vitamínu C a minerálních látek jako je vápník, hořčík a železo.
Bílou moruši skvěle využijete do müsli, granol, jogurtů i sušenek.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Turecko
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1404 kJ/333 kcal |
---|---|
Tuky | 2,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 60 g |
z toho cukry | 42 g |
Vláknina | 13 g |
Bílkoviny | 11 g |
Sůl | 0,19 g |
Vitamín C | 182 mg (228 % DDD) |
Hořčík | 90 mg (24 % DDD) |
Vápník | 195 mg (24 % DDD) |
Železo | 9,5 mg (68 % DDD) |
DDD - denní doporučená dávka neboli referenční hodnota příjmu
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Sušené plody moruše - sušené ovoce jednodruhové. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce mimo EU
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené moruše |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 10 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1404kJ/333kcal. Tuky:2,9g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,2g. Sacharidy:60,0g. z toho cukry:42,0g. Vláknina:13,0g. Bílkoviny:11,0g. Sůl:0,19g</p> |
Složení produktu: | Sušené plody moruše*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 120 |
Certifikační organizace: | CZ-BIO-001 |
EANs: | 8594052886184, 8594052881165 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1404 kJ / 333 kcal. Tuky: 2,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g. Sacharidy: 60,0 g. Z toho cukry: 42,0 g. Vláknina: 13,0 g. Bílkoviny: 11,0 g. Sůl: 0,19 g. |
Skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.