Mořské řasy Iziki 50 g MUSO

Kód: C01.482015
326 Kč
Mořské řasy Iziki 50 g MUSO
326 Kč 287 Kč / ks 574 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
27.11.2024
Možnosti doručení

Mořské řasy Iziky pochází z Japonska. Po uvaření se hodí do rýže, salátů, polévek či zeleninových pokrmů. Jsou přirozeně bezlepkové.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mořské řasy Iziky pochází z Japonska. Po uvaření se hodí do rýže, salátů, polévek či zeleninových pokrmů. Jsou přirozeně bezlepkové.

Řasu namočte do vody na přibližně 20 minut, osušte a nakrájejte na kousky. Vařte asi 15 minut a přidejte do salátu, rýže nebo zeleninových pokrmů. Můžete dochutit sójovou omáčkou.

Případný bílý povlak není na závadu, protože jde o vykrystalizovanou mořskou sůl.

Iziki jsou provázkovité černé řasy rostoucí na ponořených skalách pacifického pobřeží Japonska. Pro svůj růst potřebují slunce, proto se obvykle nacházejí jen 1-2 m pod hladinou. Sklízejí se ručně a to na jaře. Na rozdíl od jiných řas jsou Iziki sušeny i teplým vzduchem.

Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základních principů makrobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.

Složení:
Mořské řasy Iziki (Hizikia fusiformis). Případný bílý povlak není na závadu. Jedná se o vykrystalizovanou mořskou sůl.

Skladování:
Skladujte v suchu a uzavřeném obalu.

Legislativní zařazení:
Mořské řasy.

Země původu:
Japonsko

Příprava / určení:
Řasu namočte do vody na přibližně 20 minut, osušte a nakrájejte na kousky. Vařte asi 15 minut a přidejte do salátu, rýže nebo zeleninových pokrmů. Lze dochutit sójovou omáčkou.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mořské řasy
Hmotnost: 0.055 kg
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1288 kj / 304 kcal
Tuky: 2,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 g
Sacharidy: 65 g
z toho cukry: 1,2 g
Bílkoviny: 6,6 g
Sůl: 9,3 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: