Miso shiro bílá rýže 400 g MUSO
Kód: C01.463014Související produkty
Detailní popis produktu
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso. Má nasládlou chuť, světlou barvu a jemné aroma.
Miso polévka patří neodmyslitelně do japonské kuchyně. Základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Složení:
Rýže 34 %, voda, SÓJOVÉ boby 26 %, jedlá mořská sůl, sirup z batátů, alkohol 2 %, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Alergeny:
Sója
Skladování:
Skladujte v uzavřeném obalu na suchém a chladném místě. Po otevření dobře uzavřete a skladujte v chladničce.
Legislativní zařazení:
Sójový výrobek - miso.
Země původu:
Japonsko
Příprava / určení:
K přípravě miso polévek. Přiveďte k varu zeleninový vývar, přidejte zeleninu nebo mořské řasy a několik minut povařte. Přidejte 4 lžičky miso. Již nevařte.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rýže |
---|---|
Hmotnost: | 0.424 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 12 |
Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>780kJ/184kcal. Tuky:0,5g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,5g. Sacharidy:33,0g. z toho cukry:19,0g. Vláknina:3,8g. Bílkoviny:10,0g. Sůl:6,4g</p> |
Složení produktu: | Rýže 34 %, voda, SÓJOVÉ boby, jedlá mořská sůl, batátový sirup, alkohol 2 %, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae). |
Minimální trvanlivost: | 487 |
Země původu: | Země neznámá |
EANs: | 4958325000389, 8595016510510, 8595016549466 |
Podrobná specifikace: | <!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2018-11-29T15:30:19 --><p>Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na <a href="https://www.youtube.com/watch?v=JINfUgYLE7w&t=4s">video</a>.</p><p>Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.</p><p>Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované. <br /></p> |
Návod k použití: | K přípravě miso polévek. Přiveďte k varu zeleninový vývar, přidejte zeleninu nebo mořské řasy a několik minut povařte. Přidejte 4 lžičky miso. Již nevařte. |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 780 kJ / 184 kcal. Tuky: 0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g. Sacharidy: 33,0 g. Z toho cukry: 19,0 g. Vláknina: 3,8 g. Bílkoviny: 10,0 g. Sůl: 6,4 g. |
Skladování: | Skladujte v uzavřeném obalu na suchém a chladném místě. Po otevření dobře uzavřete a skladujte v chladničce. |
Legislativní zařazení: | Sójový výrobek - miso. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.