Miso mugi ječmen 400 g MUSO
Kód: C01.462004Související produkty
Detailní popis produktu
Tato exotická pochoutka je na přípravu japonské polévky Miso nebo pro dochucení hotových pokrmů. Mugi Miso Muso (ječmenné miso) má jemnou chuť a aroma.
Miso polévka, která patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují v cedrových soudcích. Mugi miso je středně hnědé miso vyráběné ze sóji a ječmene fermentované přibližně rok.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Tento produkt společnost Muso vyrábí ve dvou variantách - standardní variantě ve 400ml sáčku (je krémové a méně slané) a bio variantě ve 345ml uzavíratelném sáčku (obsahuje drobné kousky a je slanější).
Složení:
SÓJOVÉ boby 58 %, JEČMEN 29 %, mořská sůl, voda, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Alergeny:
Lepek, Sója
Skladování:
Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v chladničce.
Legislativní zařazení:
Fermentovaná pasta ze sójových bobů a obilovin.
Země původu:
Japonsko
Příprava / určení:
Používá se pro dochucení polévek, omáček a zeleninových pokrmů. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem a proto přidávejte vždy na konec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Asijská ochucovadla - shoyu, tamari, miso pasty |
---|---|
Hmotnost: | 0.406 kg |
Výživové údaje na 100 g: | |
Energetická hodnota: | 690 kj / 165 kcal |
Tuky: | 5,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,8 g |
Sacharidy: | 12 g |
z toho cukry: | 7,6 g |
Bílkoviny: | 12 g |
Sůl: | 9,8 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.